Deze soldaat doet het meest unieke huwelijksaanzoek ooit! Maar wacht tot je ziet wie er toekijken

Een prachtig huwelijksaanzoek, met een prachtig publiek!

Tyler Jeffries is een veteraan van de oorlogen in Irak en Afghanistan. Hij heeft met trots in het Amerikaanse leger gediend, maar is wel gewond geraakt door een bermbom. Toch is Tyler nooit bij de pakken neer gaan zitten en is hij positief verder gegaan met zijn leven. Dankzij fysiotherapie en twee kunstbenen kan hij weer lopen, en als kers op de taart heeft hij een prachtige vriendin.

Behoorlijk moedig en inspirerend dat Tyler altijd zo positief is gebleven! Dat vond ook de Amerikaanse oud-president George Bush senior, en hij nodigde Tyler uit om een weekend op bezoek te komen in zijn huis in Maine. Uiteraard nam de 90-jarige oud-president alle kosten voor zijn rekening: Het vliegticket, het verblijf, alles werd betaald voor oorlogsheld Tyler en zijn vriendin om langs te komen.

Dat is natuurlijk prachtig, maar het wordt nóg mooier. Tyler had George Bush senior en zijn zoon George Bush junior namelijk toevertrouwd dat hij van plan was om later die week zijn vriendin ten huwelijk te vragen. De beide oud-presidenten vonden dat mooi om te horen, maar ze deden hem een beter voorstel: Waarom vroeg hij zijn vriendin niet ten huwelijk tijdens zijn verblijf bij de familie Bush?

Zo gezegd, zo gedaan. Tyler deed het meest unieke huwelijksaanzoek ooit. En twee oud-presidenten en hun echtgenotes kijken mee:

 

En uiteraard wijdde George H.W. Bush een tweet aan de oorlogsheld en zijn nieuwe verloofde.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.