Hercules leeft! Automobilist parkeert zijn auto op een fietspad. Vervolgens zet deze geweldige held orde op zaken.

Wat doe je als je tijdens een fietstocht je weg ineens geblokkeerd ziet door pardoes op het fietspad geparkeerde auto’s? Deze stoere krachtpatser had wel een creatieve oplossing voor dat probleem!

Als deze man tijdens het fietsen ineens wat auto’s geparkeerd ziet op het fietspad, ziet hij onrecht. Auto’s horen immers op de doorgaande weg. Of in een parkeervak. Maar niet op fietspaden. Fietspaden zijn voor fietsen!

Gelukkig is deze man niet van een kleintje vervaard, en kan hij behoorlijk wat gewicht tillen. Hij loop dus op de auto’s af en sleept ze gewoon naar de kant. Onder luid gejuich van toeschouwers tilt de sterke kerel de voertuigen weg alsof het rondslingerend speelgoed is. Kijk zelf maar! Eén…

autotil1

En twee…!

autotil2

Hopsaké:


.

En zoals het een echte held betaamt, blijft de bodybuilder zo cool als een kikker. Als hij de auto’s veilig en wel uit z’n weg heeft gesleept, stapt de nonchalante weldoener vervolgens op z’n eigen fiets en rijdt zonder om te kijken verder.

Baas.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Francois Mol

    En ik plaats Franco Columbu ook nog een keertje, want die inspireert nog meer:

    https://www.youtube.com/watch?v=7hnPwR3QcCU

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.