Hij gaat in zijn eentje naar een pretpark. Maar dan laat deze held ook de taxichauffeur meegenieten

Geen categorieaug 18 2015, 21:00
Niet alleen voor hemzelf maar ook voor de taxichauffeur werd het een fantastische dag.
Liam Murphy is een Ierse man die in Dubai woont. Omdat hij een paar dagen vrij had, besloot hij om een dagtrip te maken naar Abu Dhabi, om daar Ferrari World te bezoeken, een pretpark dat geheel om Ferrari's draait.
Screen Shot 2015-08-18 at 20.31.44
Zo gezegd, zo gedaan. Liam nam een taxi naar Abu Dhabi vanuit Dubai, wat in dat land geen stuiver kost. Liam maakte onderweg een praatje met de Indiase taxichauffeur Shakiha, die hem vertelde dat hij al 14 jaar in Dubai woont om geld te verdienen voor zijn familie in India. Ook vertelde de vriendelijke chauffeur hem dat hij doorgaans urenlang wacht totdat zijn klanten weer uit het pretpark terugkomen, maar dat hij er nog nooit zelf was ingeweest.
zzzCorkmanDubaidiscover1_large
Toen besloot Liam om Shakiha de dag van zijn leven te geven: Hij kocht een extra pretparkticket, en nam de chauffeur gewoon mee het pretpark in!
Dat zorgde ervoor dat beide mannen een fantastische dag hadden. Samen sloegen ze geen enkele attractie over. Liam schrijft op Facebook:
"Telkens als Shakiha passagiers afzet, blijft hij de hele dag in de auto. Ik besloot om hem mee te nemen voor de lol. Het was enorm leuk!"
En Shakiha? Die had de tijd van zijn leven. Op de terugweg nam Liam hem ook nog mee naar een restaurant zodat ze hun dag met een goedgevulde maag konden afsluiten. Echt een mooi gebaar van Liam om een hardwerkende taxichauffeur een dagje uit te geven!
[caption id="attachment_117610" align="aligncenter" width="500"]zzzCorkmanDubaidiscover_large Shakiha bekijkt één van de vele prachtige Ferrari's[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten