ISIS noemt Erdogan "grote Satan" en roept Turken op de wapens tegen hem op te nemen

Geen categorieaug 18 2015, 14:00
ISIS heeft een nieuwe video gepubliceerd getiteld "boodschap aan Turkije." Erg vriendelijk zijn de terroristen niet voor de Turkse president en zijn gevolg.
ISIS heeft al verschillende video's gemaakt waarin specifieke landen bedreigd werden. Duitsland en Oostenrijk waren onlangs aan de beurt, maar ook Frankrijk, Japan en Jordanië zijn allemaal eerder aan bod gekomen. Gisteren kwam echter een video uit waarin een oudere jihadist de moeite nam om uit te leggen waarom ook Turkije totaal vernietigd zou moeten worden:
Erdogan werkt immers samen met Obama. Obama is de baas van de "kruisvaarders", aldus de ISIS-jihadisten.
CMoubi-WwAEcKt3En Erdogan is ook dikke maatjes met de oliesjeiks van Saudi-Arabië. Ook dit land is actief in de strijd tegen ISIS. Volgens de Syrisch-Irakese terreurorganisatie bestaat Saudi-Arabië uit nep-moslims die de 'ware islam' aanvallen:
CMouasVWwAIzISYEn dan nog een angstaanjagend kaartje. In het oosten van Turkije hebben de Koerden het voor het zeggen. Ook dát zijn natuurlijk vijanden van ISIS. En in het Westen zijn de Amerikaanse ongelovigen de baas:
CMoub0dWwAAU-03Kortom: Turken zouden de wapens moeten opnemen tegen Turkije. Het is immers geen echte islamitische staat, maar een land vol laffe afvalligen. Geleid door "satan" Recep Tayyip Erdogan, die expres het land een valse vorm van de islam probeert op te dringen.
Aldus in ieder geval ISIS. Geloof jij het?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten