shutterstock 1937221846

Het taboe voorbij: Volkskrant durft eindelijk vaccinatie waarheid te publiceren

Mediaapr 26, 14:00
De waarheid heeft eindelijk de kolommen van de Volkskrant bereikt, dankzij Jona Walk. In een zeldzaam moment van helderheid schetst zij een schrijnend beeld van het wantrouwen dat veel Nederlanders voelen jegens vaccinaties en de overheidsinstanties die deze promoten. Walk pleit voor een herstel van vertrouwen, niet door politieke reclame, maar door eerlijke, medische communicatie. Eindelijk iemand die het snapt. De wonderen zijn de wereld nog niet uit dat de Volkskrant dit plaats als opiniestuk.
Het is een verademing te zien dat ook in de zogenaamde 'progressieve' media wordt erkend dat het niet de desinformatie op het internet is die mensen van officiële adviezen afbrengt. Mensen zijn niet dom; ze zoeken alternatieven omdat hun vertrouwen keer op keer beschaamd is door een overheid die meer lijkt te geven om het beeld dan om het welzijn van haar burgers.
De beleidsblunders tijdens de coronapandemie, waarbij de effectiviteit en veiligheid van vaccinaties overdreven werden door zowel politici als experts, hebben de zaken alleen maar erger gemaakt. De ironie dat dezelfde experts die ons misleidden nu pleiten voor vertrouwen, is bijna te pijnlijk. Waarom zouden we luisteren naar degenen die hebben bewezen dat hun woorden weinig waard zijn?
Bovendien heeft het politiek maken van een medische beslissing zoals vaccinatie alleen maar geleid tot meer polarisatie. Walk heeft gelijk als hij zegt dat vaccineren weer een kwestie moet worden tussen arts en patiënt, zonder de overduidelijke druk van politieke agenda's. Dat is een visie die wij bij de DDS al lang verkondigen.
Laten we de oproep van Walk ter harte nemen en vaccins zien voor wat ze zijn: hulpmiddelen in de medische zorg, niet als instrumenten om de samenleving te verdelen. Stop met het censureren van kritische geluiden en start het gesprek op basis van feiten, transparantie en respect voor persoonlijke keuzes.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de oorlog van de overheid tegen onze BOEREN. Jij ook? Steun het geweldige initiatief van EerlijkEten, FVD, De Dagelijkse Standaard en onze eigen trotse Nederlandse boeren dan! Bestel een mooie Box met het beste vlees, met de lekkerste groente, fruit en aardappelen van EerlijkEten en krijg al die fantastische producten DIRECT van het land van de Nederlandse boer. Geen tussenmensen er tussen in. Geen supermarkten. Geen toegevoegde hormonen. En vooral geen waardeloze vaccins die het vlees feitelijk vergiftigen! Schrijf je VANDAAG nog in!
De overheid en de medische instanties hebben veel werk te doen. Het herstellen van vertrouwen begint met eerlijkheid en het respecteren van de integriteit van elke burger. Dat is de enige weg vooruit, iets wat zelfs de Volkskrant niet langer kan negeren
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten