Moedige omstanders zien hoe een vrouw klem komt te zitten onder een taxi. Wacht tot je ziet wat ze dan doen!

Geen categorieaug 16 2015, 12:00
Als een advocate klem komt te zitten onder een taxi, twijfelen deze omstanders geen enkel moment en grijpen direct in.
Dat moet pijnlijk geweest zijn! Toen de blonde advocate Claire Miller een straat overstak, zag ze de taxi niet aankomen die door de straat scheurde. De auto raakte haar niet alleen, maar ze komt ook klem te zitten onder het voertuig.
Gelukkig voor de vrouw, echter, was het een drukke straat waar het ongeluk plaatsvond. Meteen snellen zo'n dertig mensen naar de plek des onheils, en doen met z'n allen dan iets waardoor Claire bijzonder snel weer vrij is:
vlcsnap-2015-08-16-11h10m36s132
Precies. Ze tillen de auto op, en verplaatsen het voertuig enige meters naar achteren. Omstanders die aan het werk waren in één van de dichtbijgelegen gebouwen konden het tafereel vastleggen met een mobiele telefoon: Claire is nu weer bevrijd!
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/08/12424223.mp4"][/video]
.
Een ambulance nam Claire mee naar het ziekenhuis, maar daar werd wonder boven wonder geconstateerd dat ze op een paar wonden aan haar benen na geen letsel had overgehouden aan haar avontuur met de taxi.
Claire is inmiddels overigens alweer uit het ziekenhuis en zal volledig herstellen van haar verwondingen. En de mensen die de taxi van haar af tilden? Die kunnen trots zijn op hun goede daad!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten