Twee blindegeleidehonden worden verliefd op elkaar. Nu stappen hun eigenaren in het huwelijksbootje

Geen categorieaug 14 2015, 15:00
Een dubbel liefdesverhaal.
Claire Johnson is 50 jaar oud. Onlangs trouwde zij op die relatief hoge leeftijd met de liefde van haar leven: de 51-jarige Mark Gaffey. Dat is natuurlijk altijd schitterend, maar in hun situatie is het verhaal buitengewoon romantisch.
Mark en Claire waren in 2013 allebei single. En slechtziend. Ze kregen allebei een (nieuwe) blindegeleidehond. Maar ja, als je zo'n hond krijgt moet je natuurlijk met hem of haar op training. Dus woonden ze allebei een cursus bij van twee weken.
De honden deden het buitengewoon goed, maar er was iets opvallends: ze leken dolverliefd op elkaar te zijn. Als de training even gestopt werd rolden ze met elkaar in het gras en speelden ze gepassioneerd met elkaar. Leuk, natuurlijk. Het gevolg? Mark en Claire besteedden steeds meer tijd met elkaar; puur voor hun honden.
Screen Shot 2015-08-14 at 13.32.08
Toen ze eenmaal aan de praat raakten ontdekten ze dat ze bijzonder veel met elkaar gemeen hadden. Eerst planden ze 'speeldagen' in voor de honden, maar het duurde niet lang voor zij zelf ook verliefd werden op elkaar. Hun relatie begon en onlangs trouwden ze dan met elkaar. Claire:
"Ik twijfel er niet aan dat onze honden ons bij elkaar brachten en ervoor zorgden dat ik de liefde van mijn leven eindelijk vond. Net als onze honden zijn we echt beste vrienden en zelfs zielsverwanten."
Ze gaat verder:
"Onze honden waren hét liefdesverhaal van de cursus. Iedereen grapte dat Marks hond Rodd en mijn hond Venice voor elkaar bestemd waren."
De twee honden speelden niet alleen een belangrijke rol bij de kennismaking van Claire en Mark, maar ook op de huwelijksdag; zij presenteerden de ringen namelijk en waren, zoals je op de foto's hierboven ziet, ook nog eens schitterend 'gekleed' voor deze bijzondere dag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten