Deze vrouw gaat trouwen en besluit iets bijzonders te doen voor haar stervende hond. Het is mooi en ontroerend tegelijkertijd

Een nieuw begin en een einde. De trouwdag van deze twee mensen en hun hond was een kleine samenvatting van het hele leven.

Dit is Doed:

980x

En Doed had totdat deze foto was genomen nog nooit een strand gezien. De reden dat hij nog toch lekker door het zand banjert heeft te maken met z’n eigenaar.

De vrouw in kwestie, Cassidy Williams ging namelijk niet alleen trouwen, maar moest een maand voordat de grote dag zou plaatsvinden ook heel zwaar nieuws verwerken. Doed, haar trouwe 5-jaar oude viervoeter, had terminale botkanker. De arme golden retriever zou niet lang meer te leven hebben. Cassidy had het zwaar met het onverwachtse bericht, maar besloot alles op alles te zetten om Doed de geweldigste tijd van z’n leven te geven zolang hij nog met haar was.

Toen kwam haar bruiloft. Oorspronkelijk was het idee dat wanneer Cassidy in het huwelijksbootje zou stappen, Doed thuis zou blijven. Maar nu ze niet veel tijd meer had om samen met haar hond door te brengen, wilde ze niets liever dan dat haar dierlijke metgezel een integraal onderdeel zou worden van de bruiloft.

En zo geschiedde. Cassidy’s vader zou per vliegtuig arriveren op de bruiloft, maar hij annuleerde zijn vlucht. In plaats daarvan reed hij 13 uur met de zieke hond zodat ze allebei aanwezig konden zijn op de plechtige dag. Haar vader als getuige… en Doed mocht de ring dragen.

55e5a72b170000430156920d

De huwelijksfotografe Natalya Jenney weet het nog goed: “Doed bracht een geweldige energie naar de bruiloft. Hij vulde de hele ruimte met liefde en gezelligheid.”

Het ga je goed, Doed!

55e5a6d11700009a0156920c


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Mart

    TJA….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.