Digitale cadeau’s van Hema

We kennen de Hema al sinds mensenheugenis als de gezelligste winkel van Nederland. Wie een oerhollands cadeau wilde kopen, kon er altijd terecht. Van chocoladeletters tot wollen truien, alles is er beschikbaar, tegen een schappelijke prijs. Sinds enige tijd is de Hema tevens de efficientste. Wie het wil, kan namelijk ook online terecht om een cadeau bij Hema te kopen.

Het gaat daarbij niet alleen om het traditionele Hema-assortiment. Hema biedt op zijn site namelijk ook handige cadeaukaarten aan. Voor een schoonmaakbeurt bijvoorbeeld. Of voor een tijdschrift, of een lekkere fles wijn. Van entertainment en ontspanning tot mode en zelfs vakantie, voor elke denkbare activiteit zijn er mooie cadeaukaarten beschikbaar. Het werkt bovendien heel eenvoudig. Je selecteert je cadeaukaart, maakt het persoonlijk met een leuke boodschap en regelt vervolgens eenvoudig de betaling met behulp van iDeal.

Winkelen bij Hema is zo anders, maar nog steeds hetzelfde: ouderwets Hollands, maar toch heel eigentijds. En nu dus, dankzij de nieuwe online opties, nog gemakkelijker dan voorheen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.