Door ISIS gevangengenomen Yezidi-slaven worden ook gekocht door Turken, Saudi’s.. en westerlingen

CGERQ-sVEAAZF5U.jpg large
Foto:

De slavenhandel die onder ISIS een nieuwe impuls heeft gekregen, trekt niet alleen strijders van de terreurbeweging aan. Opkopers komen van heinde en verre.

Een vrouw die bij de opmars van ISIS werd gevangengenomen en meermaals verhandelt, doet haar verhaal. Jinan – zoals ze heet – heeft haar bizarre tijd in de handen van de islamitische terreurbeweging opgeschreven en geeft een inkijkje van hoe het er aan toegaat in de doorgaans verborgen slavenwereld van ISIS:

“They tortured us, tried to forcefully convert us. If we refused we were beaten, chained outdoors in the sun, forced to drink water with dead mice in it. Sometimes they threatened to torture us with electricity,” she said.

“These men are not human. They only think of death, killing. They take drugs constantly. They seek vengeance against everyone. They say that one day Islamic State will rule over the whole world.”

Ook vertelt Jinan over de praktijk van de slavenmarkten. Over het algemeen wordt alle handel gedreven door tussenpersonen die ofwel toebehoren aan ISIS, ofwel aan rijke emirs die hun onderdanen voor hen laten ‘shoppen’. Maar behalve de in opdracht van anderen handelende operatives lopen er kennelijk ook westerlingen rond die graag een yezidi-slavin op de kop tikken:

“A man cannot purchase more than three women, unless he is from Syria, Turkey or a Gulf nation,” said [a slave trader], named Abou Omar. […]

During such “slave markets” she saw Iraqis and Syrians but also Westerners whose nationality she could not discern.

Jinan kon uiteindelijk ontsnappen door de sleutels van haar geïmproviseerde gevangenis buit te maken, en woont nu weer samen met haar familie in bevrijd Iraaks Koerdistan. Maar naar huis kan ze niet:

“If we go back home, there will be other genocides against us. The only solution is that we have a region to ourselves, under international protection,” she told AFP.

Laat dat een waarschuwing zijn. Want zolang de beesten van ISIS nog die dienst uitmaken in grote delen van Syrië en Irak, zullen wreedheden en de barbaarse slavenhandel blijven doorgaan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

25 reacties

 1.   

  Tijd dat het landelijk platform slavernijverleden hier tegen in actie komt i.p.v. zich druk te gaan maken of zwarte piet wel of niet thuis hoort in Nederland.

  1.   

   In deze logica mogen de vakbonden in Nederland niet strijden voor een goede CAO omdat de lonen in andere landen veel lager zijn.

   1.   

    Ik dacht dat de VN waarvan deze uitspraak vandaan komt bezig dient te houden met Internationale politiek.

   2.   

    Kansloze reactie heeft totaal niets met het onderwerp te maken. De vergelijking van van Urk gaat zeker op. Die van jou niet.

  2.   

   Mee eens! Dat laat je alleen zien wat een lafhartige organisatie de VN is die totaal geen weten hebben van prioriteiten te stellen

 2.   

  Stof voor Quiny Gario?

 3.   

  Quiny is Quincy

  1.   

   En Quincy is Quinsy.

 4.   

  Welke westerlingen? toch geen Piet..Klaas..Hein of een Jan…..Dat moeten vast Islamitische jihadstrijders zijn…want zij wonen in het westen….en daarna zal zo’n slavin wel even uitgeleend worden aan hun vaders…broers…ooms en neven voordat zij in de uitverkoop gaan….

 5.   

  https://ejbron.wordpress.com/2015/09/03/het-pseudoniem-julia-caesar/#comment-359313

  En in Zweden is smerig links weer bezig.

  Julia Caesar, pseudoniem voor een oudere respectabele, intelligente dame, een journaliste die kritiek heeft op de islam, is verraden door een linkse Zweedse krant. Haar echte identiteit is bekend gemaakt.

  Natuurlijk in de hoop dat er een woedende moslim op haar af komt, die haar de keel doorsnijdt of haar op een andere manier om het leven brengt.

  In Denemarken is dat Kurt Westergaard overkomen, Op 12 februari 2008 werd in de Deense stad Aarhus een aantal mensen gearresteerd, die een moordcomplot tegen Westergaard zouden hebben beraamd.[3]

  Op 1 januari 2010 drong, ondanks de permanente politiebewaking, een in Denemarken wonende Somaliër het huis van Westergaard binnen. Hij was gewapend met een mes en een bijl. De politie kon de aanslag verijdelen en schoot de indringer neer.

  Zijn kleindochtertje was bij hem op bezoek en ontsnapte ook ternauwernood aan de aanslag.

  Ingrid Carlqvist, een Zweedse journaliste, is geëmigreerd naar Denemarken, omdat ze niet in een krankzinnigen gesticht terecht wilde komen vanwege haar kritiek op de regering en op de islam.

  1.   

   Lees eens hoe zij op een beestachtige manier wordt beschreven in de linkse wikipedia.

 6.   

  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/14/ik-wil-mijn-land-terug/

  De toespraak van Ingrid Carlqvist, een Zweedse journaliste, die zij op 9 juli hield voor de “International Civil Liberties Alliance” in het Europees Parlement in Brussel.

 7.   

  Ik las deze duidelijke reactie
  Zonder ISLAM geen dood jongetje of vliegtuigen die levende gemeenschappen invliegen om dood en verderf te zaaien. Een paar kilometer verder maakt een jongetje van dezelfde leeftijd met een mes snijdende bewegingen hoe je een keel moet doorsnijden op aandringen van zijn vader en omstanders.
  ISLAM is erger en dodelijker dan kanker.
  Want het wordt je aangepraat en maakt van een normaal jongetje een duizendvoudige massamoordenaar.
  Dus laten we het voor de verandering eens over de OORZAAK van alle ellende hebben: ISLAM
  De harteloosheid zit in de OORZAAK. En het niet benoemen of tegenhouden van die oorzaak. Vaak hoor ik het argument dat het het enkelen zijn die het verzieken.
  Maar in islamitische staten worden vrijdenker atheïsten of andersdenkenden gewoon vermoord. Terwijl onze regering er zaken mee doet.Dus doe niet zo super schijnheilig hypocriet over 1 dode zou ik ” weldenkend mensvolk” willen meegeven. De 100.000 andere heb je ook geen probleem gevonden.

  1.   

   De oorzaak is niet de islam maar de totale ontwrichting van de sociale, economische, politieke en culturele infra-structuur die het Westen heeft veroorzaakt.
   Dit op het conto van een godsdienst schrijven toont slechts onbenul.

   1.   

    Verdiep u in de islam. De islam is á priorie de basis van alle ellende, die over veel moslims en ons wordt uitgestrooid.

  2.   

   Deze vrouw weet dit prima te verwoorden (ze is mijn heldin): https://youtu.be/jqP1LKF-tvw

   1.   

    En nog iemand die ons wil waarschuwen (ik vertrouw alleen het woord van ex-moslims, dat weet ik wel): https://youtu.be/TXzDAhQPcX0

 8.   

  Goede wijn behoeft geen krans, goede wijn kan ook niet beledigd worden noch kan de kwaliteit teniet worden gedaan door negatieve berichtgeving.
  Dit alles geldt niet voor de islam, alles wat slecht is komt voort uit deze religie,welke de mens dom houdt en deze zich 24 uur per dag áan de islamitische regels dient te houden. Dit doodt elk initiatief, waardoor er ook geen Nobel prijswinnaars onder moslims opduiken.
  De “intelligentie” is in het jaar 632 na Chr. gestopt.
  Hierdoor heerst overal waar de islam is, armoede.
  Een spijker wordt er nog niet gemaakt, de olie wordt door het Westen uit de grond gehaald en de verdiensten gaan naar een paar mensen. Het volk heeft niets te vertellen,heeft zich daarbij neergelegd. Zij denken,dat democratie een eisenpakket inhoudt.

 9.   

  De islam is het kankergezwel van deze eeuw en dient te worden aangepakt! Ten gunste van de vele, vele samenlevingen en onschuldigen die nu door islaminvloeden overhoop liggen c.q. totaal zijn ontwricht!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!