Hij bestelt pizza, maar in plaats daarvan krijgt hij 1300 dollar. Wat hij daarmee doet, zal je verbazen

Wat zou jij doen als je opeens zoveel geld in je pizzadoos vindt? 

Een pizza bestellen doet iedereen weleens. Maar een klant van Domino’s pizza kwam voor een ongelooflijke verrassing te staan. Mike Vegas had pizza en kippenvleugels besteld, maar na één pizzastuk zat hij al vol en zette hij de rest in  de ijskast.

Daarna ging hij aan het werk, en zette hij zijn telefoon op stil. Daardoor merkte hij niet dat zijn telefoon non-stop afging. Toen Mike ’s avonds de pizza en chicken wings weer uit de ijskast haalde om lekker te gaan eten,  ontdekte hij iets wat de meeste mensen alleen in hun dromen beleven. Toen hij de doos van de chicken wings opende, vond hij geen kip maar 1300 dollar in contant geld!

Drie keer raden wie hem de hele tijd had proberen te bellen…

Mike geloofde zijn ogen niet, en plaatste een foto van zijn vondst op Facebook om de mening van zijn familie en vrienden te horen:

Screen Shot 2015-09-24 at 13.35.34

 

Uiteindelijk besloot Mike de eerlijke keuze te maken, en besloot hij het geld terug te brengen naar de lokale Domino’s vestiging. Wat bleek? Een bezorger van de pizzaketen moest het geld naar de bank brengen en had het verstopt in een pizzadoos. Maar hij had zich vergist, en gaf de doos met het geld aan Mike!

Maar goed dat Mike zo eerlijk was om het geld terug te brengen. Als dank krijgt hij nu een jaar lang gratis pizza van Domino’s, dus hij zal vast nog veel vaker een pizza-bestelling plaatsen.

When you order Dominoes Pizza and instead of wings you get cash…..#doihavetogiveitback #ihavetotakeitback #karmatest #dominoespizza

Geplaatst door Mike Vegas op Zaterdag 19 september 2015


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Ni28

    Ik zou een grote pizza bestellen met alles er op en er aan en de rest aan dezelfde pizza-eigenaar geven. Redelijke vindersloon?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.