Taylor Swift schopt Gandalf uit haar appartement

De Bad Blood-zangeres heeft duidelijk maling aan “You shall not pass!”

Ooit was Ian McKellen – oftewel Gandalf uit Lord of the Rings – een indrukwekkend figuur. Hij vocht mee in de strijd om Mordor, brak de belegering van Helm’s Deep en wist zelfs grote vuurmonsters ervan te weerhouden om onschuldige hobbits aan te vallen:

giphyMaar ‘Gandalf’ was geen partij voor popzangeres Taylor Swift. Want toen Taylor Swift erachter kwam dat de tovenaar (die in z’n vrije tijd een acteur schijnt te zijn) zich ophield in haar zojuist aangekochte stulpje, heeft zij hem subiet verwijderd:

Remember a month or two ago when Sir Ian McKellen and Patrick Stewart recited Taylor Swift lyrics, and we all thought they’d make the perfect squad? Well, there may be a slight issue with that.

McKellen recently revealed to Gay Star News that he was turfed out of the New York apartment he was staying in after Swift purchased the property, in response to them asking him how it felt to be part of her “squad.”

“I’m not,” replied McKellen. “When I was living in Peter Jackson’s apartment in New York, Taylor Swift bought it while I was there and I was thrown out before I wanted to leave! That hardly puts me in Taylor Swift’s team, does it?”

Swift vroeg de oude tovenaar wel of hij nog een gastoptreden wilde verzorgen bij haar show van die avond. Dat optreden was echter helemaal in Los Angeles, en het appartement waar Ian niet meer mocht verblijven in New York – helemaal aan de andere kant van de Verenigde Staten, dus. McKellen heeft het aanbod daarom afgeslagen.

Taylor Swift is doorgaans niet gemeen. De zangeres staat er bekend om wel eens privé-concerten te geven voor zieke kinderen en helpt ook jonge meisjes die hun moeder zijn verloren. Helaas is enige clementie voor de meest hartverwarmende tovenaar ter wereld er niet bij.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. V.K.

    -Ha ha, blijkbaar hebben de boeken van A.Dumas een grote induk op McKellen gemaakt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.