Vrouw gaat naar de vuilnisbelt om te zoeken naar haar ring. Dan beseft ze wat er anders is aan haar zakken

Wat doe je als je je trouwring per ongeluk in de prullenbak gooit? Geen paniek, want deze geweldige vrouw weet raad!

Als het om trouwringen gaat, zit het ongeluk in een klein hoekje. Je kan ‘m kwijtraken tijdens het zwemmen, bij een wandeling per ongeluk in een put laten vallen of misschien werd een wandeling over een brug het kleine metalen cirkeltje wel fataal. Veel mensen vinden ‘m gelukkig nog terug, maar sommigen niet meer.


.

Geralee Olson-Triplett leek bijna bij die tweede groep te horen. Ze kwam er afgelopen dinsdag achter dat haar luxe trouwring weg was. Prettig gevoel is dat niet:

“Het was een leeg gevoel – heel erg hulpeloos, hopeloos, maar de hoop heb ik niet opgegeven”

Aldus Geralee, en nou dat blijkt ook wel. Ze bedacht zich dat de enige plek waar haar ring kon zijn, de vuilnisbelt was. Ze belde dus snel naar het afvalverwerkingsbedrijf. De eigenaar van de business had gelukkig goed nieuws voor Geralee: omdat het die dag extra druk was, was de vuilniswagen nog niet geleegd. Al het afval zat er nog in, en was nog niet verspreid over de stortplaats.

Dus op de vroege woensdagmorgen zijn Geralee en haar man naar de vuilnisbelt gegaan om te kijken hoe de wagen geleegd werd. Ze hield haar ogen open voor de opvallende vuilniszakken die ze gebruikt heeft. En toen…

Geralee-2…kwam er een gil van opluchting en verbazing. Daar waren de witte zakken met de zwarte handvatten! De eerste spitte ze om, en er zat niks in.

Maar de tweede… Ja hoor! De ring was weer terecht!

Geralee-3

Hoe Geralee er op reageert? Nuchter. Maar ze zegt ook: “Dit is een teken dat wonderen gebeuren. Geef nooit op. Wat er ook gebeurt, geef nooit op!” Een inspirerende, maar terechte gedachte, me dunkt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.