De meeste mensen eten ’s ochtends graag brood of cornflakes. Wat deze vrouw verorbert is echter een beetje… anders

Zoals het spreekwoord luidt: iedere gek heeft z’n gebrek.

Sommige mensen kan je midden in de nacht wakkermaken voor een gebakken ei of een broodje shoarma, maar de 23-jarige Emma Thompson heeft een heel andere favoriete snack: keukensponsen. Vanaf haar derde verjaardag eet ze die dingen al. Ze begon met badsponsen, maar de unieke textuur van keukensponsen deden haar overtuigen dat die toch lekkerder zijn. Emma eet er zo’n twintig op een dag, en spoelt ze ook het liefste weg met afwasmiddel:

“Ik ben er zeker verslaafd aan. Ik heb geprobeerd ermee te stoppen maar het lukt me gewoon niet. Er is geen medicijn tegen.”

En hoe erg het is, illustreert ze aan de hand van een voorbeeld:

“Als ik ze in een winkel zie en er eentje nodig heb, dan koop ik die en eet ik ‘m droog op nog voordat ik thuis ben om de craving te stoppen.

Een unieke hoby is het natuurlijk echter wel!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.