Deze vijf bruiden poseren samen om dat ene speciale huwelijk te vieren dat alles mogelijk maakte

Alle vijf deze vrouwen hebben een geweldig huwelijk, en alle vijf hebben dat aan twee bijzondere echtgenoten te danken.

Alle bovenstaande vijf vrouwen hadden niet lang geleden de dag van hun leven. Ze hadden namelijk allemaal nog één keer hun bruidsjurk aangetrokken, om twee bijzondere mensen te bedanken. Niet zomaar mensen, want deze jonge dames hebben één ding gemeen: ze zijn zussen. Recentelijk zijn ze allemaal getrouwd, en daar wilden ze twee mensen in het bijzonder voor bedanken:

Hun ouders.

En dus gingen de zussen Walitsch gezamenlijk de boer op, om een serie foto’s te maken voor vader en moeder. Het was niet makkelijk een datum te vinden waarop geen van allen zwanger was, zodat  Lindsay, Becky, Kelly, Cassie, én Jamie allemaal nog in die stralend witte jurk zouden passen. Maar met een datum geprikt kon een bijzondere dag van start. Zoals altijd begon die met koffie:

1koffie

Past iedereen de jurk nog?

1.5jurkpas

Op weg maar!

2auto

Naar het park..

3park

..en het platteland!

4platteland

En ’s avonds nog een gezellige zussenavond thuis voor de buis.

5bank

Eén ding is in ieder geval zeker: de twee dolgelukkige ouders die deze fotoshoot cadeau hebben gekregen van hun vijf fantastische dochters, moeten zich de koning en koningin te rijk voelen.

Wat zou jij doen om je ouders te bedanken voor je bestaan?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.