Dit meisje deed net alsof ze dronken was. De reacties van mannen op straat zijn vervolgens serieus beangstigend

Geen categorieokt 29 2015, 9:00
Neem een jonge actrice, een drukke stad en klaarlichte dag.. je zou het niet zeggen, maar dit zijn de ingrediënten voor iets dat gruwelijk kan misgaan als je vervolgens ook nog dronkenschap toevoegt.
Wat doet een man als hij om half zes 's middags een dronken vrouw door de stad ziet lopen? Helpt hij haar, of probeert hij daar misbruik van te maken? Een groep onderzoekers ondernam een sociaal experiment om te zien wat er precies zou gebeuren als ze de proef op de som namen.
Dus zo geschiedde. De resultaten waren vervolgens wellicht nog wel beangstigender dan ze zelf hadden durven vermoeden:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Experimento-social-Chica-borracha-en-la-ciudad-Peligros-del-alcohol-Centro-Europeo-Neurosalus.mp4"][/video]
Dit meisje is wellicht een actrice - en dat weten wij als kijker - maar deze mannen zien de vrouw wél aan voor een echt dronken meisje. En reageren zoals ze ook zouden hebben gereageerd als de vrouw in kwestie écht dronken was geweest. In één geval ging een man zelfs zover dat de productie moest ingrijpen voordat hij écht gekke dingen zou gaan doen!
vlcsnap-2015-10-29-08h37m09s18
Je bent dus gewaarschuwd.
vlcsnap-2015-10-29-08h36m35s159
Moraal van het verhaal? De welbekende, hè? Geniet, maar drink met mate. Met een slok teveel op ben je vaak niet alleen een gevaar voor anderen, maar in eerste instantie toch ook vooral voor jezelf. Hou het dus een beetje in de gaten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten