Deze man probeerde niet gehecht te raken aan dit babyhertje, maar als hij haar vrijlaat zie hij hoeveel ze van hem houdt

Geen categorieokt 29 2015, 11:00
Zijn hart smolt toen hij een gewond babyhertje tegenkwam in het bos, en mee naar huis nam om het te verzorgen. Maar hij nam zich één ding voor: wilde dieren zijn geen huisdieren!
Darius is een grote dierenliefhebber, maar hij heeft ook een sterke overtuiging: huisdieren zijn om thuis te houden, en wilde dieren zijn voor in de natuur. Maar toen hij tijdens een boswandeling een gewond hertje tegenkwam, vond hij het niet in z'n hart om gewoon door te lopen. Hij besloot het schattige dier te verzorgen en mee naar huis te nemen:
vlcsnap-2015-10-29-09h48m01s54
Het arme dier was in de steek gelaten door z'n moeder en had z'n pootje gebroken. Darius spalkte de poot met een stuk karton, en nam het liefdevol op in z'n huishouden. Z'n huisdieren - waaronder z'n honden - deden tijdens het verblijf van het dier hun uiterste best om het zich thuis te laten voelen:
vlcsnap-2015-10-29-09h46m00s95
Maar Darius wist dat er een tijd was van komen, en van gaan. Om niet te gehecht te raken aan het babyhertje besloot hij het dier geen naam te geven, zodat hij er makkelijker afscheid van kon nemen als de tijd daar is. Eenmaal hersteld probeerde Darius vervolgens om het weer gezonde dier uit te zetten, maar iedere poging mislukte: elke keer liep het dier terug naar Darius. De man had geprobeerd zich niet teveel aan het beest te hechten, maar het hertje dacht daar duidelijk anders over:
vlcsnap-2015-10-29-09h47m26s204
Uiteindelijk lukte het Darius toch om het babyhert te herenigen met de natuur. Maar niet voordat hij nog één prachtige daad verrichte voor haar: hij spoorde de moeder op van het hartverwarmende hert. Samen dribbelden ze vervolgens weg. Eind goed, al goed:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Baby-Deer-Doesnt-Want-to-Leave-Her-Rescuers-Side.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten