Hij ziet eruit als een dakloze man in de berm, maar zijn bord vertelt wat hij er daadwerkelijk komt doen

Geen categorieokt 29 2015, 13:00
Deze man lijkt een bedelaar die om een aalmoes vraagt, maar schijn bedriegt.
Als je komt aanrijden en je ziet deze man in de berm lopen met z'n grote kartonnen bord, is je eerste gedachte dat deze man een bedelende zwerver is.. en misschien een lifter. Maar als je deze man ziet, komt hij je niet smeken of hij geld mag of wil meerijden. Nee, als deze man je aanspreekt heb je een groot probleem. Als je dichterbij rijdt, zie je namelijk wat er op z'n bord staat:
https://twitter.com/MeaganNBCDC/status/658992421490044928
"Ik ben geen dakloze," staat er op het kartonnenbord in blokletters. "Ik ben een politie-agent die zoekt naar sms overtredingen."
Sms'en of appen tijdens het rijden is namelijk ten strengste verboden, en zorgt voor vele ongelukken. Sommigen noemen spelen met de telefoon tijdens het rijden zelfs "het nieuwe rijden onder invloed." De operatie zit vrij verfijnd in elkaar...
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Police-use-homeless-man-disguise-to-catch-drivers-texting.mp4"][/video]
Wat vind jij? Is dit een goede actie die de veiligheid van andere weggebruikers redt, of is dit tijdverspilling en kan de politie beter boeven gaan vangen?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten