Duitsland verwacht dit jaar maar liefst 1,5 miljoen vluchtelingen

Geert Wilders zou dit ongetwijfeld een ‘tsunami’ van immigranten noemen.

Waar onze Oosterburen eerder dit jaar nog lieten weten dat ze in 2015 700.000 tot 800.000 vluchtelingen verwachtten hebben ze de schattingen ernstig bij moeten stellen. De Volkskrant legt uit:

De Duitse autoriteiten verwachten dat dit jaar 1,5 miljoen vluchtelingen de grens over zullen steken. Dat meldt de Duitse krant Bild op basis van een vertrouwelijk overheidsrapport. 

1,5 miljoen is werkelijk een gigantisch hoog aantal. Een land als Duitsland kan dat soort aantallen niet zomaar even opvangen, laat staat een goed leven aanbieden én ook nog eens dwingen om te integreren in de Duitse samenleving.

Daar komt bij dat het met 1,5 miljoen vluchtelingen vrijwel onmogelijk is om te controleren dat de asielzoekers daadwerkelijk ‘vluchtelingen’ zijn, en geen undercover terroristen.

Dat is op zichzelf zorgwekkend genoeg, maar de kans is groot dat de problemen nóg groter worden. Die 1,5 miljoen vluchtelingen staan namelijk niet op zichzelf. Veel van de nieuwkomers zijn mannen. Wat gebeurt er als zij gebruik maken van mogelijkheden om hun gezinnen te herenigen?

Juist: dan worden de 1,5 miljoen immigranten ineens 5 of 6 of zelfs 7 miljoen (vrouw en kinderen). Het is werkelijk onmogelijk om zoveel immigranten uit een totaal verschillende cultuur (en met een andere religie) te laten assimileren in de samenleving. Zij zullen hun eigen buurten creëren waar ze op de hen bekende manier leven; met hun eigen cultuur en gebruik makend van de eigen taal. Je krijgt dan dus een soort van Arabische kolonie in Duitsland.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. Terzo

  En PVV stemmers zouden laag opgeleid zijn en als gevolg daarvan de zaken niet zo goed begrijpen, maar het zijn de hoogopgeleiden die deze tsunami hebben veroorzaakt met hun iedereen is welkom beleid….

  Begrijpt u wel….?

  1. Wim

   Het is helemaal pech voor de PVV, volgens de zingende welkomst koortjes, lekkernijen bakkende en de welkomst bordjes dragers zijn de instromers allemaal heel erge hoog opgeleid en volgens de Hond stemmen die niet op de PVV…….
   Zij zullen hun eigen buurten creëren waar ze op de hen bekende manier leven; met hun eigen cultuur en gebruik makend van de eigen taal. Je krijgt dan dus een soort van Arabische kolonie in Duitsland.
   Beste Michael niet allen kolonies in Duitsland.2500 in de week in Nederland maal 6 zijn er 15000 in de week.
   Maar het zijn gelukkig allemaal heel hoog opgeleide, dat weer wel.

 2. C.oitus

  Nou gezellig toch al die culturen, een hele mooie verrijking hoor.

 3. mijn-idee

  Waar wil je heen met de “Kop” Michael…?

  Jou stukje noemt het misschien niet zo maar zegt ,als ik het goed lees.
  Dus hoe je het ook zou noemen .. blijkbaar zijn jullie het inhoudelijk met elkaar eens…. een onbeheersbare ramp staat ons te wachten..

  1. halo1

   Ik denk dat het uitloopt op totale anarchie.. de mensen hebben achterstand… gaan steeds meer de fout in…er valt niet tegenop te berechten (zie je nu al!)..over 20 jaar ben je je huis wellicht niet meer zeker..net zoals nu nog “”alleen maar”” je land…

   1. Bromsnor

    Het is nu al “anarchie”.

    ” Uit gesprekken van een van ons met hulpverleners, mensenrechtenactivisten en politiewoordvoerders rijst een beeld op van onderling geweld, etnische en religieuze twisten, verkrachtingen, dwangprostitutie, van malafide private bewakingsfirma’s die in de asielzoekerscentra’s criminele zaakjes optuigen en van christenen en jezidi’s die worden gemolesteerd.

    ‘Ze zijn tot de tanden bewapend met messen en knuppels,’ zei de voorzitter van de grootste Duitse politievakbond, Rainer Wendt over de geweldserupties. ‘De overheid heeft de situatie niet langer onder controle. Zo “schaffen wir das nicht”.’”

    http://media.tpo.nl/2015/10/03/bonusquote-opnieuw-snoeihard-realisme-in-xenofobie-aanwakkerende-volkskrant/

 4. Gielah

  Als het waar is…. en ik vrees dát het waar is…
  dan passen daarbij de volgende woorden:
  a. misdadig
  b. krankzinnig
  c. rampzalig
  d. het einde van een cultuur… en niet alleen in Duitsland, maar in heel West-Europa.

 5. V.K.

  -Ha ha, de cijfers van het vertrouwelijk overheidsrapport komen verbazingwekkend overeen met die van onbetrouwbare en dus niet serieus te noemen haatzaai internet sites als EJ Bron. 🙂

  1. Wachteres

   Je kletst uit je nek V.K.

   Op de site van Bron staat het artikel van The Post, door mij persoonlijk aangeleverd. Verder Heeft de NOS er ook over bericht, net als de Volkskrant en andere dagbladen.

   Als je met je haatzaai geroep indruk wilt maken op Simon, dan moet je naar de site van Joost Niemöller gaan.

   Daar zit hij, voor zolang het duurt.

   1. V.K.

    -@Wachteres,

    -Nou, niet gelijk zo boos worden.

    -Ik constateer slechts dat er van staatswege uit cijfers tevoorschijn komen welke al langer op internet rondgingen en als onbetrouwbaar werden weggezet ,welke niet ver naast de officiële achtergehouden cijfers zitten.

    -Na ja, nu zijn de cijfers via een omweg officieel gemaakt zonder dat iemand zich hoeft te verantwoorden voor het achterhouden ervan.

    1. Wachteres

     Maar wat heeft E.J.Bron daarmee van doen?

     1. V.K.

      -Wachteres,
      -Deze wordt standaard weg gezet als onbetrouwbaar .

      -Na ja, het begint toch wel op te vallen dat wat pakweg 2 weken geleden op sites zoals Bron staat wordt geconformeerd met vooral Uitgelekte rapporten als het gaat over vluchtelingen en hun gedrag.
      En dan bedoel ik niet alleen de geplaatste stukjes maar ook de bijdrage’s van de reaguurders.

     1. V.K.

      -@Toets,

      -Ach, alles is allang door de politici/EU-doorgerekend, net als die geruststellende 0,02% van Pechthold. Zijn we een paar weken verder dan krijg je deze cijfers als een voldongen feit, doorgerekend door jawel wie brengt het slechte nieuws, meneer uitgelekt.

 6. Bromsnor

  De immigranten die nu naar Europa komen zijn geen echte “vluchtelingen” die op zoek zijn naar veiligheid maar immigranten die op zoek zijn naar naar optimaal mogelijke sociale voorzieningen en die vanuit veilige landen in de regio (b.v Turkije) en veilige landen in Europa naar Noord Europa trekken omdat de ruime uitkeringen en sociale voorzieningen een grote aanzuigende werking hebben.

  De immigranten kiezen niet voor veilige gebieden in hun eigen regio. Nee ze kiezen voor Noord Europa omdat daar geld, een huis en uitkering lokt.

  Bart De Wever : ‘Vluchtelingen zijn niet meer op zoek naar veiligheid maar zijn economisch gedreven’
  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20150922_01880155

 7. van Urk

  Ben ik dan even blij dat ik zogenaamd dom en laaggeschoold ben om dit nog te begrijpen. 1+1=2, hetzelfde advies om niet teveel vissen in een aquarium te stoppen of om boerderijdieren massaal dicht op elkaar op te hokken waar links namelijk wel op tegen is! Kennelijk mogen wij mensen geen verdragelijk leefruimte bezitten in ons eigen land . Ik bedoel; je stopt een land vol narigheid. Er ontstaat een politieke partij tegen narigheid. Vervolgens stop je er nog een boel meer narigheid erbij, met de dreiging op nog meer narigheid. De politieke partij tegen narigheid wint automatisch alweer aan populariteit… Daar hoef je geen helderziende of hooggeschoold voor te wezen om dat te begrijpen.

 8. Nicky

  “…om boerderijdieren massaal dicht op elkaar op te hokken..”

  En al helemaal niet als het allemaal ranzige en loopse mannetjes zijn bij een enkel vrouwtje…

 9. Wachteres

  http://nieuws.tpo.nl/2015/10/05/duitse-politieagente-schrijft-boek-steeds-meer-geweld-door-jonge-moslimmannen/

  Duitse politieagente schrijft boek: ‘Steeds meer geweld door jonge moslimmannen’
  ‘Dit is geen extreem-rechts populisme maar gewoon common sense’

  De 32-jarige Duitse politieagente Tania Kambouri presenteert maandag een ontluisterend boek waarin zij, aan de hand van haar dagelijkse ervaringen als politiebeamte, de noodklok luidt over het toenemende geweld tegen (vooral vrouwelijke) agenten door met name jonge mannen die afkomstig zijn uit islamitische culturen. “Ging het enkele jaren geleden nog om incidentele gevallen, tegenwoordig nemen we van verhalen over geweld tegen de politie kennis zoals we kennis nemen van het dagelijkse weerbericht. Het is aan de orde van de dag”, zo vat zij de noodzaak voor haar boek samen in Die Welt.

 10. Philippine

  V.K.

  Gewoon de Deutsche Wirtschafts Nachrichten lezen kan ook heel informatief zijn.

  1. toetssteen

   @Philippine
   Yep, maar da’s te moeilijk.

  2. Milan

   Wat is de reden dat Duitsland ze allemaal opneemt?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.