Haar vader komt thuis uit het leger. Dan kan dit kleine meisje niet langer wachten

Geen categorieokt 08 2015, 14:00
Echte vader-dochterliefde.
Het driejarige meisje Karis kan zich niet inhouden wanneer haar vader terugkomt uit het leger. Luitenant Eerste Klasse Daniel Oglesby was maar liefst acht maanden weggeweest, en diende op een Amerikaanse legerbasis in Koeweit.
Nu komt hij terug, en dit is dus de eerste keer in acht maanden dat hij zijn vrouw en dochtertje ziet. Als militairen weer thuiskomen gaat dat gepaard met een plechtige ceremonie, waarbij iedereen strak in de houding moet staan.
Screen Shot 2015-10-08 at 13.28.45
Maar Karis kan zich niet inhouden wanneer ze papa ziet staan. Ze rent naar hem toe, en omhelst hem. Hoe plechtig de ceremonie ook is, Daniel knuffelt haar gewoon terug. Hij vertelt:
"Ze was zo blij om me te zien, en ze kon zich niet inhouden. Tja, dan ga ik zo'n knuffel niet weigeren."
En zo is het. Zo'n liefdevol gebaar van je kind, daar zeg je geen nee tegen.
Screen Shot 2015-10-08 at 13.32.39
Gelukkig werd het ontroerende moment ook gefilmd. Bekijk de hartverwarmende beelden hier, en zeg nou zelf: Zo'n omhelzing van vader en dochter is toch eigenlijk veel mooier dan welke ceremonie dan ook?
[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/Adorable-Moment-Little-Girl-Interrupts-the-Middle-of-a-Military-Service-to-Hug-Her-Soldier-Father-720p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten