Motorrijdster ziet bijna iets vreselijks gebeuren. Wat ze dan doet, maakt haar in één klap een held

Ongelooflijk. Dat was kantje boord. 

Deze motorrijdster zit rustig op haar motorfiets, en wacht voor het stoplicht bij een drukke kruising. De auto’s zoeven voorbij, en ze wacht tot het licht groen wordt… Maar dan krijgt ze de schrik van haar leven. Een rode auto rijdt voorbij, en er valt een jong katje af, pardoes op de weg – waarschijnlijk had het beestje op de achterkant van de wagen liggen slapen, en had de automobilist het niet door.

Geen van de auto’s op de weg heeft door dat er een jonge kitten op de weg ligt, en het arme beestje wordt een paar keer bijna overreden. Er rijden een paar auto’s rakelings over of langs hem heen, en het scheelt niet veel of de banden hadden hem geraakt. Het lijkt erop dat zijn laatste uur heeft geslagen, maar gelukkig voor dit katje is de redding nabij, in de vorm van deze motorrijdende superheldin!

Screen Shot 2015-10-21 at 21.36.50

Ze aarzelt geen moment: Ze waarschuwt de voorbijrijdende auto’s, zet haar motorfiets midden op de weg neer en rent naar de kitten. Snel brengt ze hem in de armen van een bezorgde vrouw die op de stoep staat toe te kijken, en ze rent weer terug naar haar motorfiets. Uiteindelijk neemt ze de kitten zelf mee naar huis.

Screen Shot 2015-10-21 at 21.25.19

Het is de dierenliefhebster niet gelukt om de eigenaar van de kat te achterhalen, vertelt ze op haar Youtube-account. Daarom heeft ze besloten om het schattige beestje zolang maar zelf in huis te houden. Bekijk de bloedstollende video van de heldendaad hier:

 

Wow! Wat een heldin!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.