Nieuwe vriendin Rafael van der Vaart, Christie, doet geen uitspraken over hun relatie

Geen categorieokt 24 2015, 17:00
Christie Bokma heeft weinig tot niets te zeggen over haar relatie met Rafael van der Vaart, de oud-voetballer die enkele maanden geleden zijn relatie beëindigde met Sabia Engizek.
Rafael van der Vaart kan bijzonder blij zijn met zijn nieuwe vriendin, de 23-jarige Amsterdamse Christie Bokma. Nederlandse kranten en tv-programma's willen namelijk van alles en nog wat weten over hun relatie. Hoe het gaat, hoe lang ze al samen zijn, wat ze voor elkaar voelen, en ga zo maar verder. Die programma's en krantenkaternen leven daar immers van.
Leuk voor hun lezers en kijkers, maar voor de betrokken personen zelf is het allerminst prettig. Hun privacy bestaat immers niet; alles wordt gedeeld. Dit is vrijwel zeker één van de redenen dat veel 'sterrenhuwelijken' uiteindelijk stuk gaan.
Desgevraagd wil Christie alleen kwijt dat zij en Rafael het "leuk hebben" met elkaar. Voor de rest houdt ze haar (bevallige) lippen stijf op elkaar:

RTL Boulevard trof de 23-jarige schone op een terras in Amsterdam. Volgens een woordvoerder is ze overdonderd door alle aandacht voor haar. Christie en Rafael zouden afgesproken hebben voorlopig nog zo min mogelijk naar buiten te brengen over hun relatie.

Net als zijn vorige vriendinnen/vrouw is Christie een model. Ze werkt voor Stella Agency, wat eigendom is van Stella Koedam. Wat veel mensen niet weten is dat Christie zelf ook een kind heeft; ze werd op haar 16e moeder. Desondanks heeft ze toch een carriere voor zichzelf gecreëerd, wat maar weer bewijst dat Rafael niet alleen van mooie vrouwen houdt, maar ook van vrouwen met ambitie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten