Rodney Sneijder – de broer van Wesley – vindt kersverse moeder Yolanthe helemaal te gek

Wesley Sneijder is niet de enige van de familie die helemaal hoteldebotel is van de betoverende Yolanthe…

Krijgt Wesley Sneijder binnenkort concurrentie van z’n bloedeigen broer? Het zou zomaar eens kunnen, want sinds de kleine Xess Xava geboren is, kan Rodney Sneijder z’n ogen ook niet afhouden van z’n kleine neefje… én haar moeder:

Rodney Sneijder, het broertje van Wesley, vindt dat Yolanthe een geweldige moeder is voor Xess Xava.

“Ze doet het uitstekend”, zo bejubelt Rodney zijn schoonzus in Shownieuws.

Rodney is net terug uit Turkije, waar hij tijd heeft doorgebracht met zijn nieuwe neefje. Volgens de trotse oom is Xess Xava een voorbeeldige baby. “Het gaat heel goed. Hij is een rustig kindje.”

Wesley en Yolanthe wonen nog altijd in Istanbul – waar Xess Xava ook geboren is – maar blijven desalniettemin behoorlijk close met hun eigen familie. Zo vloog ook Yolanthe’s zus Xelly uit voor de bevalling naar de voormalige hoofstad van het Oost-Romeinse Rijk, en namens de familie-Sneijder was Rodney dus van de partij.

Intussen groeit de kleine Xess Xava gestaag door. Het mannetje van actrice Yolanthe en voetballer Wesley woog 3,5 kilo bij z’n geboorte, maar is hard op weg om in ieder geval groter te worden dan z’n vader!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.