Sabia Engizek wordt weer Sabia Boulahrouz. De naam van haar ex-man komt namelijk van pas voor het geld...

Geen categorieokt 06 2015, 19:00
De geplaagde en naar verluid zwangere ex-voetbalvrouw blijft zich vastklampen aan de naam van haar ex-man Khalid Boulahrouz.
Er is dezer dagen veel te doen rondom Sabia Enigzek. Verlaten door haar vriend Rafael van der Vaart wordt zij door de media op de voet gevolgd. Vlak voor het verbreken van de relatie zou Sabia namelijk zwanger zijn geworden, maar niet iedereen gelooft dat. Na vier maanden is nog geen buikje te zien, en dat wekt argwaan.
Maar behalve zwanger zijn zit Sabia niet stil. Ze is ondanks het feit dat ze de 40 nadert een modellencarrière begonnen en heeft een lucratief contract binnengesleept bij een groot bureau. Om haar kersverse loopbaan vooruit te helpen, heeft ze besloten om haar naam te veranderen. In plaats van Sabia Engizek - haar meisjesnaam - draagt ze nu weer de naam 'Sabia Boulahrouz.' Ten tijde van haar huwelijk met Khalid Boulahrouz ging ze onder die naam door het leven, totdat begin 2013 een scheiding werd aangekondigd.
Sabia Engizek weet de aandacht even af te leiden van haar - ontbrekende - babybuik. Ze valt terug op haar ex Boulahrouz om in de spotlights te staan. De zwangere ex van Rafael van der Vaart heeft besloten om haar meisjesnaam te laten vallen en die van haar ex-man Khalid Boulahrouz weer te gaan gebruiken.
Sabia maakte, vlak nadat bekend werd dat ze een modellencontact in de wacht had gesleept, haar debuut op Instagram. Onder de naam Sabia Boulahrouz. Iets waar haar inmiddels ruim 4300 volgers op de fotoapp hun vraagtekens bij zetten.
Niet al haar fans zijn uitgesproken voorstanders van haar online naamswijziging. Sommigen wijzen erop dat Sabia in hun ogen een sterke vrouw is. En een sterke vrouw kan best haar eigen naam gebruiken, en hoeft niet terug te vallen op mannen uit haar verleden. Aldus Sabia's volgers.
Het is in ieder geval iets om de gemoederen rondom de vrouw bezig te houden. Het leidt in ieder geval af van de recente discussie rondom de vraag of Sabia haar zwangerschap nu wel of niet faket.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten