Ze denken dat ze de fiets makkelijk kunnen stelen. Maar dan gebeurt er dit

De fiets lijkt makkelijk te stelen, maar de diefstal komt ze duur te staan!

Iedereen wiens fiets weleens is gestolen, weet hoe vervelend dat is. Zelf heb ik het ook weleens meegemaakt, en ik was niet alleen boos om het verlies van mijn fiets, maar vooral woedend op de dief. Deze video laat zien hoe een man wraak neemt op fietsendieven.

Screen Shot 2015-10-08 at 10.46.03

Hij zet een behoorlijk mooie fiets neer tegen een boom in een park in een slechte buurt. De fiets is niet op slot, dus het lijkt alsof je er zo mee kunt wegrijden. En dat gebeurt ook. Maar er is één speciale toevoeging aan deze fiets waar de dieven niet op gerekend hadden. Er zit een touw aan vast, en alle wannabe-fietsendieven maken dan ook een gigantische smak op de grond. Behalve één…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Anna

    Wij hebben ons dood gelachen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.