Doodeng: man breekt in woning van echtpaar. Wat hij vervolgens doet bezorgt hen pas echt nachtmerries

Een slapend echtpaar had onlangs de schrik van hun leven toen ze wakker werden omdat een inbreker bij hen in bed was gekropen.

De inbreker in kwestie, Richard Dean Defeudis, brak in bij het echtpaar omdat het hem duidelijk was dat ze in slaap waren gevallen. Hij verschafte zich op illegale wijze toegang tot hun huis en verzamelde vervolgens alle kostbare objecten die hij kon vinden. 

Vreselijk voor het echtpaar, maar dit was feitelijk een gemiddelde inbraak. Prettig is anders, maar dit gebeurt alleen al in Nederland duizenden keren per jaar.

Wat alles anders maakte is wat de inbreker vervolgens doet. De politie legt uit:

Hij deed zijn kleren uit, en klom vervolgens in bed, waar de man en vrouw lagen te slapen. De echtgenoot werd wakker toen de inbreker hem kuste.

Doodeng en gewoon ziek natuurlijk.

Jammer genoeg voor inbreker Richard was het echtpaar gewapend. De echtgenoot duwde Richard van zich af en dook naar zijn pistool. De inbreker had door wat er gebeurde en ging er razendsnel vandoor. De echtgenoot loste weliswaar drie schoten, maar werd niet geraakt.

Gelukkig was het echtpaar in staat om de inbreker te beschrijven. Korte tijd later werd Richard dan ook gearresteerd – waarna hij naar het ziekenhuis gebracht werd om behandeld te worden wegens fysieke problemen die te maken hebben met extreem drugsgebruik.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Pimsch

    Sorry beste Michael, maar de meeste bezoekers zitten niet echt te wachten op Reader’s Digest verhalen uit de USA.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.