Kijk hoe dit knutselgenie iets fantastisch maakt van slechts wat papier, lijm en een elastiek

Hoe je van niets wel degelijk iets imposants kan maken. En daarbij alleen regulier knutselmateriaal gebruikt dat iedereen wel in huis heeft liggen.

5 december is weer in aantocht, dus het is weer surprisetijd. Heb je geen inspiratie dit jaar, of wil je gewoon iets gaafs in elkaar zetten omdat het kan? De Dagelijkse Standaard heeft precies wat je nodig hebt! Waarom zou je dit jaar geen pistool knutselen? En als ik zeg pistool, dan bedoel ik ook echt een pistool. Eentje die daadwerkelijk kan schieten, en waarbij je de trekker overhaalt.

En nee, geen zorgen, we gaan je niet leren hoe je een illegaal wapen maakt. Dit vuurwapen gebruikt slechts enkele simpele materialen die je vast wel in huis hebt liggen: papier, lijm en een postbode-elastiek. Alles klaargemaakt? Ready, set, go! Zo bouw je dan vervolgens een pistool:

Indrukwekkend, nietwaar? En met een paar simpele handelingen heb jij ‘m ook! Was dit nog slechts kinderspel voor je? Geen zorgen, want het knutselgenie dat je leerde hoe je een pistool maakte van papier en elastiek heeft de volgende creatie al klaar liggen: maak nu ook je eigen machinegeweer van papier!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.