Kim Kardashian en Kylie Jenner stralen op het verjaardagsfeest van moeder Kris

Alle zussen én hun jarige moeder zagen er fantastisch uit, maar zoals gebruikelijk stelen Kim en Kylie de show.

Een grote dag dit weekend voor de familie Kardashian-Jenner. Moeder Kris – die zich met recht de matriarch van de clan kan noemen – werd vrijdag namelijk 60 jaar, en dat moest natuurlijk op glamoureuze wijze worden gevierd. En dat toont zich in de kleding van de dames.

Laat een prachtige avond maar aan de Kardashians en Jenners over! Kijk toch eens naar die feestzaal.

Het feest stond volledig in het teken van de jaren ’20, en de gasten waren dan ook zo gekleed. Veel veren, bont en diamanten dus.

Werkelijk alle dames zagen er fantastisch uit. Met haar stijlvolle witte ensemble, scherpe boblijn en diamanten hoofdtooi was de jarige Kris het middelpunt van de belangstelling. Geïnspireerd door de jaren ’20, maar onmiskenbaar een eigentijdse look.

Kylie Jenner en haar zus Kourtney pakten het anders aan. Kylie – de jongste van het stel – trok de aandacht met een doorschijnende jurk die haar schouders en rug bloot liet. Ondanks het feit dat de jurk volledig was bezaaid met edelstenen was het eerder stijlvol dan over-the-top. Kourtney koos een heel andere aanpak, met een pak geïnspireerd op herenkleding. Stoer, en zeker stijlvol, maar wel een beetje erg zakelijk.

Later op de avond besloot Kylie dat ze genoeg had van haar doorschijnende jurk, en trok ze een satijnen strapless ensemble aan, volledig in jaren ’20-stijl afgezet met veren. Ze liet dus weer eens fijntjes merken, dat ze behoorlijk gesteld is op aandacht.

Maar wie écht de show stal, was Kim. Nog nooit zag een zwangere celebrity er zó fantastisch uit als de 35-jarige realityster. Haar diep uitgesneden jurk afgezet met een sluier van veren geeft een heel nieuwe invulling aan het begrip positiekleding. Best wel een beetje overdreven, maar dat mag op een themafeestje. Echtgenoot Kanye West zag er stijlvol uit in een ingetogen maar luxueus fluwelen jasje, maar had best zijn hemd een knoopje hoger mogen sluiten.

De zussen hadden speciaal voor de gelegenheid ook nog een videoclip opgenomen: Happy Birthday, Mom! Daarmee tonen ze eens te meer aan, dat de Kardashian-Jenners de absolute kampioenen zijn in Hollywood wat betreft PR.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. hans-e-pans

    Wat is een groot deel van het Amerikaanse volk toch een overdreven nepvolk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.