PVV groeit niet meer, maar is nog steeds koploper in de peilingen

De Nederlandse kiezer is niet tevreden over Rutte 2.

Het kabinet Rutte 2 zit morgen drie jaar en het is dus tijd om de balans op te maken. Uit de Ipsos Politieke Barometer blijkt dat de Nederlandse kiezer niet bepaald tevreden is met het huidige kabinet: Slechts 14 procent vindt Rutte 2 beter dan Rutte 1, het kabinet van VVD en CDA dat gedoogd werd door de PVV.

Bron: Ipsos
Bron: Ipsos

Opvallend is dat maar 19 procent van de PvdA-kiezers het huidige kabinet beter vindt dan het vorige. Maar liefst 35 procent van de PvdA’ers vindt het huidige kabinet ook echt slechter dan Rutte 1, en 37 procent is het om het even. Je zou verwachten dat PvdA-kiezers veel enthousiaster zouden zijn over Rutte 2, hun partij regeert immers mee. Toch geeft meer dan een derde van hen de voorkeur aan het rechtse kabinet Rutte 1. De kiezers van de PVV en de SP zijn het meest negatief over Rutte 2.

Ook qua rapportcijfer presteert Rutte 2 slechter dan Rutte 1. Rutte 1 kreeg gemiddeld een 5,5 – nipt voldoende dus. Het huidige kabinet moet het doen met een 5,1. Hoewel het kabinet aan vertrouwen heeft gewonnen sinds de vliegramp van vlucht MH-17, vinden de meeste Nederlanders nog steeds dat de regering ondermaats presteert.

Bron: Ipsos
Bron: Ipsos

 

In de peilingen staat de PVV nog steeds aan de top met 31 zetels. Het is duidelijk dat de partij politiek garen spint bij de toenemende stroom asielzoekers in de EU. Geert Wilders profileert zich scherp als anti-immigratiepoliticus, en één op de vijf Nederlanders zegt nu op hem te gaan stemmen. Twee weken geleden peilde de partij hetzelfde zetelaantal, wat erop kan duiden dat het plafond is bereikt qua steun. Misschien komen er nog een paar zetels bij, maar veel meer dan dit zal het niet worden.

bron: Ipsos
bron: Ipsos

Ook de overige partijen blijven stabiel staan in de peilingen. Met 27 zetels staat de VVD op plek twee, D66 en het CDA volgen met respectievelijk 20 en 19 zetels. De PvdA staat nog steeds erg laag – qua percentage kiezers is de partij nummer zes in de peilingen. Samen staan de coalitiepartijen op slechts 40 zetels, 39 minder dan ze nu in de Tweede Kamer hebben.

Wat nog meer opmerkelijk is, is dat de SP op 13 zetels staat – een verlies van twee zetels ten opzichte van de vorige verkiezingen. Hoewel de PvdA op groot zetelverlies staat in de peilingen, weet de linkse concurrent SP hier niet van te profiteren.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Gielah

  Is de (nog erg jonge) meneer van de Bas helderziende of zo?

  Laat de overheden vooral doorgaan zoals ze nu het land aan het kapotmaken zijn…. en hij zal eens zién hoe hard de PVV nog doorgroeit.

  Dus niet voorspellen… rústig afwachten!

  1. Beukman

   Een nachtmerrie voor de rechtgeaarde Nederlander: het land kapot, en dan ook nog eens geregeerd door de PVV.

   1. Wouters

    Hahaha +1 voor deze reactie! Mee eens overigens.

  2. Spleen

   Een rake trap, Gielah!
   Natuurlijk zal de PVV nog fors doorgroeien. Het staat vast dat de overgrote meerderheid van ons volk de PVV steunt maar het staat evenzeer vast dat de gevestigde linkse en islamofiele politieke elite IPSOS fors onder druk zet om de peilingsuitslagen te manipuleren. Het is doorgeschoten kaart waardoor Het Volk zich niet van de wijs zal laten brengen.

   De PVV moet trouwens niet proberen Nederland te redden via de Tweede Kamer. Daar kan ze alleen maar roepen en praten. Dat levert niets op. De PVV moet de straat op en de islamitische vluchtelingen de stuipen op het lijf jagen in hun comfortabele asielzoekerscentra. Ook kan ze grensposten gaan bezetten en vluchtelingen intimideren en aftuigen. Geweld en dreigen met geweld, dat is de enige taal die moslims verstaan.

   Genoeg is genoeg!

   1. JanKorneeldeWit

    Ik vind dat deze misselijke trol Spleet of hoe die oetel heet per direct op de delete-lijst tercht moet komen. De minkukel verpest elke normale discussie op deze site. Mensen laten wij niet meer op deze gek ( en zijn vrind Meukban en vriendin Zweetlana ) reageren. Als de redactie het leuk vindt om de onzin van deze figuren nog te lezen ok, maar ik ben er echt klaar mee. Ik ga ook niet zitten trollen op Joop of op de site van kereltje P.

 2. Beukman

  Ik ben geen helderziende. Ik vermoed dat de PVV heel aardig gaat boeren over anderhalf jaar, althans volgens de verkiezingsuitslag. Ik denk echter ook dat de partij te vroeg heeft gepiekt.

  1. halo1

   Nee hoor..de ellende moet gewoon nog maar even blijven voortwoekeren..de meeste van die asiel-eisers komen uiteindelijk in de onaangepastheid : uitkeringen, criminaliteit en psychiatrie. Daarnaast moet de PVV ook zn strategie veranderen, zich verbreden, meer discussie, minder Tokkies aantrekken, iedere avond bij Pauw enz. Dan komen ze nog wel eens aan 51% +.

 3. Svetlana

  Mooi! Laat de afbraak nu maar beginnen 🙂

  1. poldi

   Wishful thinking @Svetlana.
   TNS NIPO 38 zetels
   MDH 37 zetels
   EENVANDAAG 36 zetels
   En wat dacht je van de PVV-zetels verhogende ontwikkelingen nu en in de nabije toekomst.
   Ik zou maar op zoek gaan naar zoete druiven maar ik ben bang dat ze jou steeds zuurder zullen smaken.

  1. Beukman

   Xandernieuws meldt:

   “‘Deze misdaad is zonder twijfel ernstig, en de daders behoren daarvoor te worden bestraft,’ aldus burgerblogger Killerbee. ‘Maar we moeten duidelijk maken dat de daders door DUITSE politici en bedrijfstopmannen hierheen werden gehaald, door DUITSERS van justitie worden beschermd, en dat er DUITSE redacteuren zijn die ons niet van deze gevaren op de hoogte stellen.’ Zijn conclusie is dan ook dat de slachtoffers zijn mede-verkracht door de verantwoordelijke politici en andere officials, zoals de officier van justitie. ‘Wat hier gebeurt is een oorlog die door Duitsers tegen Duitsers, door de elite tegen het door hen gehate volk, wordt gevoerd. De hierheen gehaalde buitenlanders zijn hun soldaten… Dat is de reden dat deze buitenlanders zonder kaartje overal naartoe mogen. Het zijn namelijk troepentransporten, net zoals Duitse soldaten ook geen treinkaartjes hoeven te kopen.’ ‘De situatie is ernstig: de EU-bazen willen Europa in een oorlog storten en stationeren nu overal hun soldaten. Als wij hen niet door onze ongehoorzaamheid machteloos maken, zullen zij de volken ertoe brengen elkaar –net als twee keer eerder- wederzijds om te brengen. Dat mogen wij niet toelaten. De CDU, en alle andere partijen die dit oorlogsplan steunen, moeten politiek worden verslagen.’”

   Meeslepend proza, dat moet ik Xander nageven, het is vergelijkbaar met de ronkende propaganda zoals deze tot diep in de jaren 70 nog bedreven werd door de CPN in het partijblad De Waarheid. De lezer liet zichal te graag het gesloten universum van hullie en zullie naar binnen zuigen.
   Nadere analyse zou nog heel wat parallellen in de gebezigde retoriek én terminologie blootleggen.

   1. Wachteres

    Het is duidelijk aan welke kant jij staat, Beukmans. ZIEK, ZIEK, ZIEK.

    Eén troost, je bent niet de enige. Lees mijn verslag hierboven.

    O het is natuurlijk niet waar. Nee… dat beweerde het linkse tuig in GB en in Zweden ook. Laat je nakijken, man.

    Jammer voor jou, het is niet de eerste keer.

    http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2015/9/Verkrachtingen-in-Duits-azc-vrouwen-zijn-loslopend-wild-2687882W/

    God-zij-dank is er in GB een uitgebreid rapport opgemaakt, anders zouden ze het nu nog ontkennen.

    Kun je eens verklaren wat jullie mankeert? Of interesseert jullie die arme vrouwen niet, per slot zijn het maar autochtonen, niet waar?

    1. Spleen

     U heeft volkomen gelijk, Wachteres, Beukman negeert het keiharde feit dat in de afgelopen decennia islamitsiche asielzoekers in Nederland tientallen doden en verkrachtte vrouwen op hun geweten hebben. U kent de feiten en Beukman niet.

     Ik kan me uw verontwaardiging heel goed voorstellen.

     1. Wachteres

      Dit zeikerig verhaaltje hebben we nu al tig keer gehoord, Simon.

      Alles is goed om maar een excuus voor gewelddadige moslimfundamentalisten te hebben.

      Van open grenzen hebben jullie nog nooit gehoord.

      Net zomin als van extreem moslimgeweld in Duitsland, Frankrijk, GB, Zweden, Noorwegen enz. enz.

      En waar het wel is, daarover zwijgen jullie.

      Maar ga rustig door. Je opmerkingen zeggen meer dan genoeg over jouw zieke gedachtegangen.

    2. Beukman

     Ik wil best geloven dat er in sommige azc’s stelselmatig vrouwen worden verkracht, Wachteresje. Zoals psychiater Klaus-Dieter Grothe zegt: “Dit komt overal voor waar vrouwen en mannen, die elkaar niet kennen, dicht op elkaar zitten”, en dit is bepaald geen excuus. Iedere verkrachting is er een te veel, laat dat duidelijk zijn.

     Ik weiger echter mee te gaan in de collectieve angstpsychose als zouden “onze” vrouwen en meisjes op straat niet veilig zijn. Dit angstbeeld spiegelt de extreem-rechtse propagandamachine ons voor om de vreemdelingenhaat- en angst nog verder aan te wakkeren. Ironisch genoeg dezelfde propagandamachine die bij monde van enkele van haar woordvoerders onlangs nog voorstelde om een autochtone vrouw te verkrachten die zich vóór de komst van een azc in haar dorp had verklaard.
     Verreweg de meeste verkrachtingen vinden nog steeds binnenshuis plaats. De dader is doorgaans de echtgenoot, of een vriend, of een kennis. Het lijkt er dus op dat tal van vrouwen buitenshuis juist veiliger zijn dan erbinnen.

     Weet je nu meteen waar ik sta: aan de nuchtere oer-Hollandse kant.

     1. Wachteres

      Indrukwekkend, zoals de linksen altijd maar weer voor de, vooral fundamentalistische, islam opkomen. Er is steeds weer een excuus te bedenken. Klaus-Dieter Grothe is vast een van de linksen. Hij geeft er in elk geval blijk van dat hij geen donder af weet van de situatie met betrekking tot de islam in de andere landen in het Westen buiten de AZCentra om.

      Je staat dus niet aan de nuchtere Hollandse kant, dat mocht je willen, wij PVV-ers zijn er trots op dat wij de nuchtere Hollanders zijn, maar aan de linkse kant van de totaal niet meer nuchter denkende, maar gehersenspoelde gutmenschen.

      Ach gut en als ik jou verantwoordelijk zou moeten achten voor alles wat links er al generaties lang uitslaat, dan bleef er niets van je over. Maar zo kinderachtig ben IK NIET. En je verwacht van mij toch ook niet dat ik de wel zeer gewelddadige linkse antifascisten in jouw neus wrijf?

      In Zweden en in GB zitten ze ook dicht op elkaar zeker. O nee, dat is niet zo erg als het wordt beschreven. En die vrouwen hebben allemaal lange blonde haren. Moeten ze die maar verven. Doen veel meisjes al, trouwens. Uit lijfsbehoud.

      En in GB, meer dan duizend in één stad, liepen de meisjes natuurlijk met te korte rokjes en waren ze verder ‘niet netjes gekleed’. Het verkrachten gaat daar nog steeds door trouwens.

      http://dutch.faithfreedom.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=23049&sid=b60a6b5de7cf010e5da16dcd396ecef8

      In de meer dan 750 sharia wijken in Frankrijk hebben de vrouwen, net als in het Midden-Oosten, niets meer in te brengen. Ze moeten een hoofddoek dragen en ‘netjes’ gekleed zijn, want anders.. waarmee duidelijk wordt gemaakt, wat de plannen van de fundies voor ons allemaal zijn. In elk geval passen ze zich niet aan, zoals links altijd hoopt en beweert.

      Die primitivo’s worden, vooral de laatste tijd, met tienduizenden binnen gehaald, uit zeer primitieve landen met wel erg achterlijke opvattingen.

      En de gutmenschen maar denken dat ze die opvattingen wel even met een cursus uit de primitieve hersens kunnen halen. De ‘lieverdjes’ hebben niet door dat ze met een levenslange indoctrinatie te maken hebben, waarin de koran de gelovigen vertelt dat ze superieur zijn en dat vrouwen, ongelovigen en andersdenkenden hun plaats moeten kennen en anders … Je denkt toh niet dat ze Allah opgeven voor een paar linkse idealistjes?

      En als je dan ook nog geen enkele opleiding hebt gehad om je hersens eens in werking te stellen…

      Trouwens, het zijn niet ‘een paar’ asielzoekerscentra waar het geweld plaats vindt. Dat mocht je willen.

      Nog één vraagje. Zou jij mensen in huis nemen waarvan je met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunt stellen dat ze niet van je dochters af kunnen blijven? Ik mag hopen van niet.

      Waarom mogen wij niet eisen dat dergelijk tuig niet in ons land komt?

      Zelfs als ze al bewezen hebben dat ze gewelddadig zijn, mogen ze hier rustig blijven.

      Links: KNETTERGEK. En Angela is een ultra-linkse zoals je wel zult weten.

      Ze heeft dan ook al verkondigd dat we de ondeugden van de vluchtelingen [geweld in allerlei vormen, waaronder verkrachtingen, diefstal, inbraken] maar door de vingers moeten zien.

      Ze mogen niet worden bestraft. Die lieverd toch!

    3. Beukman

     Klaus-Dieter Grothe staat tot in zijn nek in het vluchtelingenwerk, W’esje, en houdt zich dag en nacht met die mensen bezig, vnl binnen de azc’s. Ik denk niet dat hij veel tijd heeft om te bedenken of hij links of rechts is. Hij ziet wat er gebeurt: er ontstaan razendsnel machtsstructuren in zo’n azc, waarbinnen de klootzakken de macht naar zich toetrekken. Antipathieën en vooroordelen tussen verschillende bij elkaar gestopte bevolkingsgroepen spelen in zo’n minimaatschappijtje ook een rol. Zo gaan die dingen. Niet goed, maar zo gaan ze.
     Wat beveelt Grothe aan, die linkse rakker? Om alleenreizende vrouwen en kinderen apart te zetten. Om kleinere eenheden te creëren. En om nationaliteiten van elkaar te scheiden. Volstrekt logisch en begrijpelijk allemaal.

     En nee, wij vinden PVV-ers helemaal niet zo nuchter. Wij vinden jullie vaak op het hysterische af. Die indruk wordt nog versterkt door de onafgebroken stroom van angstberichtjes die we op DDS lezen. Alleen de term “verkrachtingsgolven” al die je steeds tegenkomt.

   2. Spleen

    Misschien is de voorstelling van zaken door Xander Nieuws niet volgens de feiten, Beukman, maar feit is dat moslims dit soort feiten wel degelijk kunnen plegen en dat wordt hen door de Koran ook opgedragen.
    Rechtgeaarde Nederlanders snappen dat wat we ons in het hoofd kunnen halen heel goed zou kunnen gebeuren en dáár gaat het om!
    U heeft een gebrek aan verbeeldingskracht en daardoor bent u blind voor de feiten.

    1. Beukman

     Ach, beste Spleen, ook de moslim heeft een vrije wil, dat staat ergens in de koran ook impliciet zo benoemd. Sterker nog: zonder vrije wil redt ie het niet, want hij is min of meer gedwongen om een keuze te maken uit al de tegenstrijdige opdrachten die zijn heilige boek hem meegeeft. Kennelijk is het allemaal niet erg eenduidig, want zeker weten houden de meeste moslims zich buiten verkrachtingsrituelen.

     1. Spleen

      U begrijpt het niet Beukman. Het is algemeen bekend dat de islamitische vluchteling een moorddadige verkrachter is en bovendien lui en leugenachtig. Vanuit dat keiharde feit is het nogal logisch dat ze in Nederland tientallen moorden en verkrachtingen uitvoerden en dagelijks uitvoeren en bovendien ons land aan de bedelstaf brengen. Als de feiten daarmee niet overeenstemmen is dat vervelend voor de feiten maar dat verandert niets aan ons standpunt: genoeg is genoeg!
      Het is een bekende linkse truc om steeds maar om feiten te vragen. Daarmee worden de moslims uit de wind gehouden maar dat is in strijd met de feiten.

     2. Beukman

      Inderdaad Spleen, geen feiten moeten we hebben maar rugnummers!

     3. Wachteres

      http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4143751/2015/09/17/Vrouw-niet-veilig-Bende-oorlog-en-verkrachting-in-azc.dhtml

      ‘Vrouw niet veilig’: Bende-oorlog en verkrachting in azc

      Somaliërs zijn ook betrokken bij de bendeoorlogen in de HEAE, weet Grothe: ,,De staat heeft moeite in het kamp zijn geweldsmonopolie door te zetten. Albaniërs vechten met Eritreërs en Somaliërs. Zij zijn erg racistisch en willen helemaal niet met zwarten uit Afrika onder één dak leven.” Recent werden veertien Albanezen gearresteerd, die twee asielzoekers het ziekenhuis in sloegen.

      Ook in Nederland openen binnenkort opvangcentra voor grote aantallen asielzoekers. Psychiater Grothe: ,,Daar zullen dit soort excessen zich ongetwijfeld voordoen.”

  2. Wachteres

   De inwoners van de Duitse stad Magdeburg zijn witheet vanwege een serie intens wrede groepsverkrachtingen van jonge vrouwen door migranten. Eén van de zes daders zou zelfs voortdurend moeten worden bewaakt, omdat de Duitsers hem willen lynchen. Het meest recente slachtoffer, een 19 jarige Duitse vrouw, ligt na verkracht te zijn zwaargewond en in een kunstmatige coma in het ziekenhuis.

   En warempel, wat in Zweden al jaren het geval is, zoveel mogelijk de moslimverkrachtingen verzwijgen, gebeurt ook in Duitsland.

   In GB is het de linkse verraderskliek gelukt om meer dan duizend gruwelijke verkrachtingen meer dan tien jaar onder de pet te houden.

   Wat bezielt het linkse tuig om dit smerig ‘scum of the earth” in bescherming te nemen? Misschien kunnen de linksen op deze site dit verklaren. Een gezond denkend mens begrijpt namelijk niets van dit wanstaltig gedrag.

   Of is het soort dat soort beschermt. Je zou het haast denken.

 4. Wim

  noodsteun-2713542W/?masterpageid=158493

 5. Wachteres

  Op de nachtmerries waarover hieronder gesproken wordt, hoeven we niet zo lang te wachten.

  Het islamitisch geweld, dat zich al uitgebreid manifesteerde in de asielzoekerscentra in Duitsland, komt nu naar buiten.

  Verkrachtingen van autochtone vrouwen. En over een tijdje mag dit schorriemorrie de maatschappij in.

  We moeten hopen en bidden dat Wilders aan de macht komt. Hij is namelijk onze enige hoop.

  Zweden is het lichtend voorbeeld hoe het anders gaat. En echt, dat duurt daar niet lang meer.

  1. Wachteres

   http://nieuws.tpo.nl/2015/11/05/zweden-over-vluchtelingenstroom-de-situatie-is-uiterst-gespannen/

   Zweden over vluchtelingenstroom: ‘De situatie is uiterst gespannen’

   En economisch is het eens zo rijke Zweden bijna failliet.

   Je moet wel erg geestelijk gestoord zijn om je eigen volk zo naar de verdommenis te jagen.

 6. poldi

  “PVV groeit niet meer” volgens Paul van der Bas.
  Wishful thinking Paul.
  TNS NIPO 38 zetels
  MDH 37 zetels
  EENVANDAAG 36 zetels
  En wat dacht je van de PVV-zetels verhogende ontwikkelingen nu en in de nabije toekomst.

 7. Wachteres

  https://www.youtube.com/watch?v=gEyb7EnB1ho

  Asylkritische DEMO in SPIELFELD vor Grenzstation | 31.10.2015

  Gelukkig worden er steeds meer mensen wakker. In Oostenrijk bewapenen de vouwen zich en masse.

  1. Wouters

   vouwen? Kunnen ze beter en masse strijkijzers inslaan, zou ik zeggen.

  2. Spleen

   In Oostenrijk misdragen de islamitische vluchtelingen zich wel maar in Nederland nog onvoldoende. Het betreft een smerige strategie om de PVV de wind uit de zeilen te nemen.

    1. Wachteres

     Simon voldoet perfect aan het politiek correcte denken, Toets.

     Hij heeft op die info nooit gereageerd, dat is hem niet welgevallig.

     En in één stad meer dan duizend autochtone meisjes verkracht, omdat links verbood dat de waarheid boven tafel kwam?

     Ach wat geeft het ….

     In Duitsland gaat het dezelfde kant uit. Hoe de linksen nog kunnen slapen is mij een raadsel.

     De hersenspoeling heeft blijkbaar ook hun geweten weggevaagd.

 8. Daniel

  De moslims denken weer anders dan wij roomblanke Nederlanders verenigd in de PVV, zeg maar gerust Geert Wilders aanhangers.

  ‘De Duitse politiek is dus op slinkse wijze de weg van Nederland ingeslagen. Het anti-Islam klimaat en de moslimhaat waarvoor Nederland nu bekend is in de wereld nam omstreeks tien jaar geleden ook een aanvang met een op dat moment onschuldig lijkende publicatie. In “Het multiculturele drama” beweerde Paul Scheffer destijds niet veel anders dan Thilo Sarrazin vandaag, zijnde dat de moslims economisch en sociaal niet goed meedraaien in de samenleving en dat dit hoofdzakelijk komt door hun ras / religie. Scheffer negeerde toen, net zoals vandaag, de omstandigheden die hebben geleid tot de economische en sociale problemen die de moslims vandaag de dag ervaren in het westen, zodat in een volgende stap de moslims eenvoudig de schuld kon worden gegeven van al de problemen in de samenleving.’

  Ja, ja, wij zijn de schuldigen, dat lees ik allemaal in:

  http://www.expliciet.nl/content/view/17860/99/

  De ogen gaan mij steeds meer open, de moslims zijn boos op ons.

  1. J.C.

   @Daniel

   Als een verwend kind, dat zijn zin niet krijgt……..

 9. Wachteres

  http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/617147/Mass-immigration-verge-destroying-Europe

  Mass immigration is on the verge of DESTROYING Europe, blasts LEO MCKINSTRY
  SEVERAL millennia were required to build European civilisation but its impending destruction has been the work of just a few years, carried out by a cadre of irresponsible, unpatriotic and deluded politicians led by German Chancellor Angela Merkel.

  Tja, een kind kan dit begrijpen. Waarom begrijpt links het niet?

  1. Gielah

   Natuurlijk BEGRIJPT links het.
   Maak nooit de fout mensen als dom te zien, terwijl ze ‘alleen maar’ slecht zijn, want de NWO volgen.

   1. Wachteres

    Gielah, ik geef links de gelegenheid om ‘dom’ te zijn, want alles is beter dan dat je bewust een werelddeel naar de ondergang helpt.

 10. Seneca

  Goh, ik wist niet dat zowel Ipsos als Paul van der Bas een bijbaantje hadden als koffiedikkijker.

 11. J.C.

  Aan de schrijver dezes, Bas: de PVV schiet straks als een komeet omhoog. Waarom? Partij past het best bij de rechtgeaarde Nederlanders………….

  Ik blijf PVV stemmen.

  1. DeKadt

   De PVV schiet inderdaad als een komeet omhoog als er een islamitische aanslag in Nederland plaatsvindt. Dan is het hek van de dam. Maar ik verwacht dat naarmate de tijd verder verstrijkt en de migratiestroom aanhoudt de partij nog groter zal worden. Enkel en alleen omdat de overlast en de druk op de samenleving ook groter zal worden. Daar kan je op zitten wachten, want de rek is er nu definitief helemaal uit in Nederland. Het toch al bizarre asielbeleid van deze (en vorige) regering(en) ploft gewoon uit elkaar. Met alle sociale en maatschappelijke gevolgen van dien. De PVV koerst af op een monsteroverwinning en het Grote Gelijk van Wilders kan met koeien van letters opgeschreven worden. Hij heeft er jarenlang voor gewaarschuwd. Hij heeft er een enorme hoge prijs voor betaald. Zijn persoonlijke en maatschappelijke moed wordt nu beloond. En terecht. Wie niet luisteren wil moet maar voelen.

 12. JanKorneeldeWit

  Middels dit schrijven wil ik de redactie van DDS dringend verzoeken om de reaguursels van persoon Spleen en eigenlijk ook Beukman te jorissen. De eerste probeert op misselijke wijze stompzinnig leuk bezig te zijn. Het tweede personage dot eigenlijk niets anders dan trollen op deze site. Vervelend wordt het nu omdat de twee slijmballen beziggaan met een een-tweetje….Mensen met serieuze belangstelling worden door deze twee trollalaas op het verkeerde been gezet en onnodig geprovoceerd. Het lijkt mij makkelijk en gewenst ‘Die Twee’ eens even van de frissche neus te bedienen en op te rotten. Dank.

  1. Wachteres

   Helemaal eens @Jan. Die komen hier niet om te discussiëren. Als iemand met argumenten komt, zijn ze niet thuis. Puur trolwerk, de boel verzieken.

   1. JanKorneeldeWit

    Jep @Wachteres, ik word zoo moe van deze lui. In het begin was het nog wel leuk om ze een beetje te voeden, maar ben nu helemaal klaar met dat gezever. Die Spleen gaat ook erg ver en ik denk ( als jurist )dat hij zelfs zo nu en dan het juridisch toelaatbare al heeft overschreden. In elk geval wel als wij dezelfde maatstaven mogen hanteren die policor-eurofilisten op ons wensen toe te passen. Hij is ronduit fascistische en opruiende bagger aan het uitbraken. Weg met die pummel en zijn lakeien.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.