Rapper en badboy Snoop Dogg maakt zichzelf onsterfelijk met ongelooflijke gulheid aan armen

Hoewel rapper Snoop Dogg bekendstaat als een echte badboy heeft hij stiekem een hart van goud. Dat blijkt wel uit zijn meest recente actie.

De rapper vroeg inwoners van zijn stad Los Angeles onlangs namelijk hoe hij hen kon helpen: wat kon hij doen om de gemeenschap een beetje mooier en beter te maken?

Het antwoord van de inwoners van L.A.? Geef mensen die geen kalkoen kunnen betalen een lekkere kalkoen zodat ze het Amerikaanse feest Thanksgiving op de traditionele wijze kunnen vieren.

Vervolgens deed Snoop Dogg iets fantastisch. In plaats van een paar kalkoenen te kopen en uit te delen pakte hij het namelijk bijzonder groots aan:

American rapper Snoop Dogg has delivered more than 1,500 turkeys to families in Los Angeles after asking people how he could help the community.

The artist, whose real name is Calvin Cordozar Broadus Jr, joined Inglewood mayor James Butts to hand out the turkeys at a giveaway event at an indoor arena.

De burgemeester organiseerde vorig jaar een vergelijkbaar festijn. Door Snoop Doggs vrijgevigheid kon het aantal kalkoenen dit jaar echter verdubbeld worden. In totaal werden er maar liefst 1.500 kalkoenen uitgedeeld. Dat betekent dus dat er 1.500 gezinnen zijn die nu Thanksgiving kunnen vieren, en dat allemaal dankzij de gulheid van een als badboy bekendstaande rapper die stiekem – in zijn geval, heel stiekem – wel degelijk een hart van goud heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.