Belhamels wilden dancefeest houden in de achtertuinen van John van den Heuvel en Enzo Knol.. Zo liep dat af:

Drie grapjassen hadden een idee: wat gebeurt er als je midden in de nacht stiekem een raveparty organiseert in de tuin van een bekende Nederlander?

Feestje bouwen in de tuin van een bekende Nederlander in het holst van de nacht? Nou.. drie deugnieten van YouTube-kanaal Stuk.tv gingen dat eens onderzoeken. En het eindigde niet helemáál zoals de heren vantevoren hadden bedacht

Als eerste gingen de lolbroeken een feestje bouwen in de tuin van misdaadjournalist John van den Heuvel. Na even goed veel herrie te hebben gemaakt, kwam de beste man naar buiten:

vlcsnap-2015-12-17-09h18m00s83

De heren van Stuk deden het in hun broek, maar John bleek de kwaadste niet. Hij zei geschrokken te zijn, maar kon er de lol wel van inzien. Dat deel van de nacht werd vrolijk afgesloten met een biertje!

Maar kennelijk smaakte de avond naar méér. En dus werd ook het huis van YouTube-ster Enzo Knol aan gedaan. Na tijdenlang doorfeesten werd er zelfs vuurwerk afgestoken. Maar Enzo liet zich niet zien. Was hij wel thuis? Nou, dat bleef onduidelijk. Totdat er nog een gast kwam opdagen op de raveparty in de achtertuin van de jonge videomaker…

vlcsnap-2015-12-17-09h18m29s106

Enzo Knol kon de grap dus niet zo erg waarderen. Hij zei dat de pranksters z’n vriendin keihard aan het huilen hadden gemaakt, en wilde niet eens meer een fles champagne aannemen van de grappenmakers. En de video die later naar voren kwam, werd zonder pardon door hem van YouTube gekickt:

enzodoegEn dat verklaarde Enzo als volgt:

https://twitter.com/Enzoknol/status/677186326643503104

De ruzie liep zo hoog op dat de heren zelfs bij RTL Late Night mochten bekvechten over de kwestie. Met één iemand kon Enzo Knol het in ieder geval wél goed vinden: presentator Humberto Tan.

De meningen van anderen over de actie zijn gemengd. Sommigen nemen het op voor Stuk:

En anderen voor Enzo:

Wat vinden jullie ervan? Kan dit geintje en stelt Enzo – die zelf ook wel eens mensen in de maling neemt – zich aan, of gaat dit echt tien keer te ver?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. V.K.

    -Een grote strak geregisseerde Endemol productie,straks in het voorjaar wordt de 4 tuinman Lodewijk van stal gehaald om de boel glad te strijken. Zo gaat het al jaren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.