Deze vrouw dacht dat haar vader door zijn handicap niet kon dansen.. Tot ze de waarheid ontdekte

Geen categoriedec 30 2015, 14:00
Haar vader was altijd dol geweest op dansen, maar door een ongeluk kan hij dat niet langer. Of toch wel?
Paul Martin, een man die tot zijn ongeluk geweldig kon dansen. Het was dan ook zijn passie: hij danste het liefste elke dag. Maar door een vreselijk ongeluk brak hij zijn nek, waarna hij aan een rolstoel gekluisterd zat. Hij zou nooit meer kunnen dansen.
Tenminste, dat dacht zijn dochter, aangezien hij dat aan iedereen had verteld. Maar de werkelijkheid bleek anders te zijn. Zijn dochter, ook gek op dansen, vertelde dat hij graag weer wilde dansen na zijn ongeluk. Hij dacht er eerst wel aan, maar die gedachten bleken zo pijnlijk dat ze hij ze uit zijn hoofd zette. Daarmee was het voor Paul een afgesloten hoofdstuk wat betreft dansen. Hij wilde het vergeten.
Toen kwam Brittany, de dochter, erachter dat Paul het nog wel degelijk kon. Uiteraard niet meer zoals vroeger, maar hij had de danspasjes nog helemaal in zich. Toen ze dat ontdekte, was het voor haar duidelijk: haar vader moest weer gaan dansen. En dat was niet zonder reden. Ze wilde namelijk graag dat haar vader met haar zou dansen op haar aanstaande bruiloft.
En zo geschiedde het: ze trainde elke dag met haar vader, in zijn rolstoel, om hem weer aan het dansen te krijgen. En met succes: op de bruiloft danste hij, weliswaar in rolstoel, geweldig. Volgens Brittany heeft haar vader de show gestolen tijdens zijn geweldige dans met zijn dochter.
Zo zie je maar weer... niets is onmogelijk, als je het maar wilt!
[caption id="attachment_127985" align="aligncenter" width="300"]Dansen_2 Foto: Able Thrive[/caption]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten