'Dikke broer' van Kim Kardashian opgenomen in het ziekenhuis

Geen categoriedec 30 2015, 16:00
Bij Robert Kardashian is diabetes vastgesteld.
Veel sterren maken zich op voor een vrolijk en knallend Oud en Nieuw, maar de broer van Kim Kardashian kan de oliebollen beter laten staan. Robert Kardashian vecht al maanden tegen de kilo's, maar niets lijkt te helpen. Diëten, personal trainers, het haalde allemaal niets uit voor de realityster. Het ging zelfs zo ver dat hij besloot om niet langer voor de camera's te verschijnen van Keeping Up With The Kardashians.
De kilo's vlogen er vooral aan nadat Roberts relatie met zangeres Rita Ora tot een einde kwam. Sindsdien kampt hij met neerslachtigheid en probeert hij zijn verdriet weg te eten – en dat is te zien. In augustus wilde Robert daarom een maagverkleining, maar ook dat liep op niets uit. Dit weekend ging zijn gezondheid plotseling drastisch achteruit, en moest hij worden opgenomen in het ziekenhuis.
Inmiddels is diabetes vastgesteld bij de zwaarlijvige Kardashian – het resultaat van jarenlang feesten en uitgaan, in combinatie met veel en slecht eten. De 28-jarige Robert ziet er dan ook uit als een man van 38. Een schril contrast met zijn zussen, die allemaal fit en in vorm zijn – zelfs Kim, die net is bevallen van een prachtige zoon. Het is schokkend om te zien hoe zeer Roberts uiterlijk is veranderd ten opzichte van een paar jaar geleden:
https://www.instagram.com/p/5OJh8Lkp7s/?taken-by=robert.kardashian
Het is dan ook te hopen dat hij goed kan worden behandeld voor zijn diabetes, en dat die behandeling zichtbaar vruchten afwerpt. Op naar een gezond 2016 voor Robert Kardashian!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten