Grappig: Hij dacht voor Kerst een Xbox te krijgen… jaren later neemt hij wraak op zijn vader

In 2007 wilde deze 16-jarige jongen niets liever krijgen dan een Xbox 360, en dat is hem altijd bijgebleven.

Deze video laat zien dat wraak zoet kan zijn. Alweer 8 jaar geleden wilde deze jongen dolgraag een Xbox 360 krijgen, de spelcomputer die toen nog maar net op de markt was. Hij had daar wekenlang om gezeurd, en toen het eindelijk Kerstavond was stond daar een groot pakje op hem te wachten onder de kerstboom.

Toen hij het papier van het cadeau afhaalde zag hij al snel dat het inderdaad de gewenste Xbox betrof. Althans, zo leek het. Toen hij de doos openmaakte kwam hij echter bedrogen uit.. Zoals je zult kunnen zien in de video, bleef hij echter zeker niet met lege handen achter. In tegendeel zelfs.

Toch wil hij jaren later wraak nemen op de ‘grap’ van zijn vader. Hij besluit met zijn broers een soortgelijke grap op te zetten, om zijn vader op passende wijze terug te pakken. En dat pakt geweldig uit, als de vader zelf ook de overeenkomsten met 7 jaar terug ziet… Bekijk de hilarische video hier:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.