Het gaat opperbest met Sylvie, en dat viert ze met een venijnige uithaal naar Sabia

Het Nederlandse model heeft dit jaar een topkerst, en dat laat ze weten ook.

Dat Sylvie van kerst 2015 een geweldig feest ging maken, dat had ze al laten zien via een Instagramfoto waarop ze in een prachtige jurk de kerstboom optuigt. Maar nu het zo langzamerhand ook echt zover is, kunnen de geliefde mensen niet ontbreken. Daarom volgde gisteren een tweede Instagramfoto met haar vrienden André Borchers en Serena Goldenbaum.

“#realfriends” Zette de presentatrice erbij. Oftewel: echte vrienden. De hashtag is waarschijnlijk bedoeld als steek onder water naar Sabia, die weliswaar ooit een vriendin was van Sylvie, maar inmiddels volledig gebrouilleerd is geraakt. Een extra saillant gegeven is dat Sylvie niet alleen een geniepig commentaar toevoegde, maar ook een oude foto met Sabia en Rafael – toen Sylvie nog met hem was – tot in detail nadeed:

sylvie_419043a

Het was een foto van kerst 2012, toen alles nog koek en ei leek in zowel de huwelijken van Sylvie en Rafael, als dat van Sabia en Khalid Boulahrouz. En evenals drie jaar geleden gaat het met Sylvie nu heel erg goed.

Met Sabia gaat het daarentegen helemaal niet zo jofel. De voormalige hartsvriendin van Sylvie is weggevlucht uit Duitsland, en is neergestreken in Spanje. Ze is op de vlucht voor de pers, die haar maar niet met rust willen laten. Men gelooft namelijk niet veel van haar zwangerschap en miskraam, en ook dat steekt haar enorm.

Leuk geintje, of een gemene valse uithaal in een tijd dat Sabia juist steun verdient? Zeg het maar…

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.