Jong meisje 'wint' in peiling "lelijkste meisje van de school." Dit is echter haar antwoord...

Geen categoriedec 06 2015, 9:00
Tot haar stomme verbazing kreeg Lynelle een peiling onder ogen waarin haar schoolgenoten haar hadden verkozen tot het meest afzichtelijke meisje op school.
De middelbare school is zeker niet alleen maar rozengeur en manenschijn voor een hoop tieners. Lynelle Cantwell kan daar over meepraten, want toen zij op een dag haar laptop openklapte liet een klasgenoot haar een peiling zijn, waarin Lynelle's naam voorkwam. Ze stond bijna bovenaan. Maar echt blij met de wellicht aanstaande overwinning kon ze niet zijn, want deelnemers werd gevraagd te stemmen op het "lelijkste meisje van de school"...
straw-poll-ask-fm-holy-trinity-high-lynelle-cantwell
Maar Lynelle is niet het type dat eenzaam in een hoekje gaat zitten huilen. Ze besloot de mensen achter de peiling gewoon direct aan te pakken:

"Geachte persoon die de "lelijkste meisje in de zesde klas" peiling maakte. Het spijt me te zeggen dat je leven zo verdrietig is dat je moet proberen anderen naar beneden te halen. Aan de twaalf mensen die me naar de vierde plaats hebben gebracht: het spijt mij. Het spijt me dat jullie me niet hebben kunnen leren kennen.

Ik zie er misschien niet oké uit aan de buitenkant. Maar ik ben grappig, leuk, aardig, nuchter, ik oordeel niet, ik accepteer, ben behulpzaam en ik ben heel gemakkelijk om mee te praten. Dat geldt ook voor alle andere meisje die jullie op die lijst hebben gezet. Alleen maar omdat we er aan de buitenkant niet perfect uitzien, betekent nog niet dat we lelijk zijn. Als dat je idee van lelijk zijn is, dan heb ik medelijden met jullie."

Bam! En om haar woorden nog wat kracht bij te zetten, gaf ze alle stemmers een welgemeend advies mee:

"Ga een leven zoeken."

Zo, die kunnen de haters in hun zak steken!
En zeg nou zelf, Lynelle heeft een mooi gezichtje en kan er best mee door, toch?
lynelleNiet alleen moet zo'n peiling niet bestaan, maar dit meisje hoort er ook zeker niet in thuis!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten