Sabia wil weer in Amsterdam gaan wonen. Laat de huidige vriendin van ex-man Khalid dat wel toe?

Geen categoriedec 29 2015, 11:00
Yasmin Verheijen heeft vraagtekens bij de terugkeer van Sabia.
Deze kerst leek het tij voor Sabia eindelijk te gaan keren. Haar ex-man Khalid Boulahrouz vond dat hij te lang aan de zijlijn had toegekeken hoe Sabia zich steeds verder in de nesten werkte, en besloot in te grijpen. Hij huurde een luxe flat in Amsterdam-Buitenveldert voor Sabia, waar ze meer tijd kan doorbrengen met de kinderen die ze met Khalid heeft.
Khalid is dus echt Sabia's reddende engel. Net nu ze het allemaal niet meer ziet zitten, na haar mislukte relatie met Rafael en een tragische miskraam, kan ze rustig in Amsterdam gaan wonen met haar kinderen. Maar nu dreigt Khalids huidige vriendin, Yasmin Verheijen, roet in het eten te gooien. De voormalige Miss Nederland Yasmin zou zo haar twijfels hebben bij een terugkeer van Sabia naar Amsterdam – op die manier zou ze wel heel dicht bij ex-man Khalid zijn.
https://www.instagram.com/p/_0OkuKIY9z/?taken-by=yasminnverheijen
Bovendien heeft Sabia al eerder aangetoond dat ze zich weinig aantrekt van andermans relaties – naar verluidt was ze al zeer intiem met Rafael van der Vaart toen die nog een relatie had met Sylvie Meis. Zo'n vrouw is een risico, zal Yasmin gedacht hebben. Zeker ook omdat Sabia en Khalid samen twee kinderen hebben en getrouwd zijn geweest, en dus een speciale band hebben.
Deze overweging kan een rol hebben gespeeld in de plotselinge vakantie van Khalid en Yasmin in New York. Eigenlijk zou Sabia samen met Khalid en hun kinderen kerst vieren in Amsterdam, maar dat ging op het laatste moment niet door. Sabia heeft de kerst doorgebracht in een hotel aan de kille Oostzee, terwijl Khalid is met zijn nieuwe vriendin de bloemetjes buiten zet in New York.
https://www.instagram.com/p/_10m7KoY4c/?taken-by=yasminnverheijen
Het is de vraag of Sabia überhaupt nog naar Amsterdam komt. Yasmin lijkt er niet zo enthousiast over, en van Sabia zelf horen we al wekenlang helemaal niets.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten