Trotse papa Wesley Sneijder deelt kerstfoto van Yolanthe en Xess Xava – en als je hem ziet, snap je waarom!

Het babygeluk spat ervan af!

Het is inmiddels alweer meer dan twee maanden geleden dat Wesley Sneijder en Yolanthe hun eerste kindje samen kregen. De naam van de jonge Sneijder-telg deed al direct veel stof opwaaien – hoeveel andere mensen ken je nou die ‘Xess Xava’ heten? De naam is misschien uniek, maar de prachtige babymomenten van het jonge echtpaar met hun kindje zullen je vast bekend voorkomen.

Zoals elke jonge vader is Wesley natuurlijk apetrots op zijn zoontje, en dat deelt hij met de hele wereld – via Instagram. Gisteren postte hij deze foto, waar zowel hijzelf als Xess Xava superchic opstaan – allebei in pak!

De trots straalt er gewoon vanaf, vind je ook niet? En wat lijkt Xess Xava op zijn vader! Maar de foto die Wesley vandaag postte, is misschien nóg mooier:

Yolanthe en Xess Xava, allebei in een gezellig kerstpakje. De liefde en warmte zijn niet te missen, en kijk eens naar die oogjes! Fantastisch hoe Wes en Yo hun zoontje zien opgroeien, en dat ze al die mooie babymomenten met ons delen. Het geluk van deze ouders is gewoon aanstekelijk, en dat kunnen we in deze donkere kerstdagen wel gebruiken.

De Dagelijkse Standaard wenst Wesley, Yolanthe en Xess Xava een heel gelukkig 2016, met nog veel meer prachtige gezinsmomenten!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.