Vrouw wordt verrast met een make-over. Je zult niet geloven hoe ze er nu uitziet!

Een complete transformatie.

Iedereen zal het erover eens zijn dat veel vrouwen meer waardering verdienen dan ze in het dagelijks leven krijgen. Zeker als die vrouwen al hun vrije tijd besteden aan hun kinderen. Vaak zijn vrouwen zo druk met het opvoeden van kinderen en het in goede banen leiden van hun gezin, dat ze weinig tijd hebben om aan hun uiterlijk te denken.

Toch is het zo dat een eenvoudige make-over enorm kan schelen in iemands uiterlijk. Dat is bij deze twee moeders goed te zien – het lijkt wel alsof ze tien jaar jonger zijn geworden!

Lenise is 58 en werkt als accountant. Ook heeft ze twee kinderen. Haar beste vriendin heeft haar overgehaald voor deze make-over, en het resultaat is fantastisch – en daar komt geen rare plastische chirurgie aan te pas, alleen een kapper en wat make-up.

Screen Shot 2015-12-16 at 17.25.21

Maar het mooiste moment van is wanneer Bonnie (60) haar make-over krijgt. Haar dochter heeft haar opgegeven oor het programma voor haar zestigste verjaardag. Het resultaat is echt ongelooflijk, en haar familie is zichtbaar geschokt door de transformatie. Gelukkig in positieve zin!

Screen Shot 2015-12-16 at 17.18.14

De vrouwen krijgen eindelijk de aandacht die ze verdienen, en worden eens goed in de watten gelegd. Uiteindelijk zie je dat hun innerlijke schoonheid ook aan de buitenkant beter te zien is – ze stralen gewoon! Precies op tijd voor de feestdagen, nietwaar?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.