Atleet flirt met journaliste, en loopt een heel duur blauwtje

De flirtpoging kwam hem duur te staan…

Een bijzonder interview heeft voor hilariteit én boze reacties gezorgd. Cricketspeler Chris Gayle denkt dat hij het goed voor elkaar heeft. Hij heeft net een belangrijke wedstrijd gewonnen, en nu wordt hij geïnterviewd door een aantrekkelijke journaliste, Mel McLaughlin. Prima gelegenheid om haar eens diep in de ogen te kijken, en haar mee uit te vragen. Kijk maar:

Vrolijk vraagt Chris of Mel na het interview gezellig een drankje met hem wil drinken. De atleet verwacht kennelijk dat de journaliste direct een gat in de lucht zal springen van vreugde… Er ontstaat een nogal ongemakkelijke situatie:

Ik wilde winnen en door jou worden geïnterviewd. Dat is waarom ik hier ben, voor jouw mooie ogen. Hopelijk winnen we deze wedstrijd en kunnen jij en ik daarna een drankje doen… Niet blozen, schatje.

Mel reageert niet blij, maar afwijzend: “Ik bloos niet.”

Je zou denken dat de kous daarmee af is, maar dat is niet het geval. Chris’ club, de Melbourne Renegades, noemde het geflirt “respectloos” en onacceptabel. Voor zijn ongepaste opmerking werd Chris bestraft met een boete van omgerekend 6700 euro.Dat is nog eens een duur blauwtje lopen! Inmiddels heeft de cricketspeler zijn excuses aangeboden, en laten weten dat hij het niet respectloos bedoelde. Hij was zich van geen kwaad bewust, en is geschrokken van de ophef.

De video van Chris’ geflirt is al honderdduizenden keren bekeken. De boete wordt trouwens gedoneerd aan een goed doel, dus er komt toch nog iets goeds uit het voorval.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.