Bram Moszkowicz niet blij met Bontes' terugkeer bij VNL

Geen categoriejan 31 2016, 16:00
Bram Moszkowicz is er niet blij mee dat Louis Bontes is teruggekeerd bij VNL.
Zoals wij eerder vandaag berichtten zijn Louis Bontes en Joram van Klaveren weer officieel een team. Hoewel de twee al een tijdlang in dezelfde groep/fractie zitten in de Tweede Kamer, leken ze vorig jaar uiteindelijk toch hun eigen pad te kiezen. De reden? Bontes was niet blij met de komst van Bram Moszkowicz.
Ondanks Bontes' bedenken koos de rest van het bestuur van VoorNederland (VNL) er toch voor om Moszkowicz aan te trekken als lijsttrekker. Daarom hield Bontes het voor gezien bij de partij hoewel hij wel gewoon lid bleef van de Tweede Kamerfractie Groep Bontes/Van Klaveren.
Nu Moszkowicz weer vertrokken is bij VNL is Bontes echter weer terug. En niet iedereen is daar blij mee. Zie hier een tweet van Klaas Wilting:
Nu is verder niemand onder de indruk van tweets van de heer Wilting (die man is nu al tijden irrelevant, en zeker in de politiek), maar het belangrijkste is dat zijn tweet geretweet werd door een oude bekende:
Screen Shot 2016-01-31 at 13.41.07
Jawel: Bram Moszkowicz zelf retweette de beledigende tweet van Wilting.
Heel verrassend is dat niet, maar het zegt wel het één en ander over het karakter van Moszko. Hij is namelijk ongelooflijk bitter, wat natuurlijk bewijst dat het verhaal van VNL -- dat hij feitelijk ontslagen is -- klopt, en dat hij het niet, zoals hij stelt, zelf voor gezien hield. Een week voor de retweet van Wiltings tweet twitterde Moszkowicz de meest recente peiling, waarbij het hem er natuurlijk vooral om ging dat VNL virtueel een zetel heeft ingeleverd. Moszkowicz tweet dus bijna nooit, maar heeft opeens wel tijd om wat te tweeten als hij VNL een schop kan geven.
Triest, triester, Mozkowicz.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten