Fietsendieven krijgen een pijnlijk koekje van eigen deeg met dit elektrische fietszadel!

Wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Dat ondervinden deze fietsendieven aan den lijve…

Iedereen wiens fiets weleens is gestolen, zal het met me eens zijn: fietsendieven zijn het laagste van het laagste. Je denkt op je fiets te kunnen stappen, maar alles wat je ziet is een doorgeknipt kettingslot en je fiets is nergens te bekennen… Hoe fijn is het dan om te kijken hoe fietsendieven zélf het slachtoffer worden?

De jongens van TwinzTV besloten wraak te nemen op fietsendieven op een zeer originele manier. Ze bouwden namelijk een fiets met een elektrisch zadel. Hoe dat in zijn werk gaat, zie je hier. In het zadel steken een paar metalen noppen naar boven:

Screen Shot 2016-01-14 at 19.08.57

Die noppen zijn verbonden met een accu. Als je op een afstandbediening drukt, komen ze onder stroom te staan… En krijgt degene die op de fiets zit, een flinke schok!

Screen Shot 2016-01-14 at 19.08.30

Slim bedacht, niet? En het resultaat is al helemaal fantastisch. De fietsendieven weten werkelijk niet wat ze meemaken als ze wegfietsen met andermans rijwiel, en opeens een pijnlijke stroomstoot in hun achterwerk krijgen! Dat gespuis denkt voortaan wel drie keer na voordat ze weer een fiets stelen. Boontje komt om zijn loontje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. toetssteen

    Nice!

  2. Nicky

    Die metalen noppen in het zadel zou ik iets meer naar voren inbouwen. Ik neem aan dat het voor bijna honderd procent mannen zijn, dus dat komt wel goed.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.