Grote zorgen om Sabia Engizek. Is ze ziek?

Geen categoriejan 08 2016, 8:00
De ex van Rafael van der Vaart lijkt zich steeds meer terug te trekken. Een logische reactie op alle media-aandacht, of is er meer aan de hand?
Het gedrag van Sabia Engizek wordt steeds zorgwekkender. Na het vreselijke nieuws van haar miskraam verbaasde het niemand dat de voormalige voetbalvrouw even geen zin had in media-aandacht en gedoe. Maar in plaats van dat Sabia langzaam maar zeker weer een lach op haar gezicht krijgt, lijkt ze alleen maar depressiever te worden, en kruipt ze steeds meer in haar schulp.
Tijdens de zwangerschap van Sabia waren er meerderen die haar verhaal niet geloofden. Ook over haar miskraam ontstond een felle discussie tussen degenen die Sabia geloofden, en een grote groep mensen (met name in Rafaels familie) die meenden dat Sabia het verhaal van A tot Z uit haar duim had gezogen. Voor iemand die hoe dan ook in een lastige periode zit, zoals Sabia, komt die kritiek natuurlijk extra hard aan. Tot overmaat van ramp haalde zelfs haar eigen vader – waar ze al jaren geen contact mee heeft – keihard naar haar uit in een interview deze week.
Mehmet Engizek zei onder meer dat zijn dochter álles doet voor de spotlights, en hij zich voor haar schaamt. Dit soort nare woorden gaan Sabia niet in de koude kleren zitten. Ze zegt nog steeds geen woord tegen de pers, en ziet er steeds slechter uit wanneer ze in het openbaar verschijnt. De manager van Sabia, Ted Linow, blijft haar steunen door dik en dun. Hij sprong deze week voor haar in de bres, en pleitte in de Duitse media voor een menselijke behandeling van de ex-voetbalvrouw.
Intussen speculeren Duitse media hardop dat Sabia gezondheidsproblemen zou hebben. Of dit nu klopt of niet, feit is dat het niet goed gaat met Sabia. Waar we vroeger een sprankelende, enthousiaste vrouw lachend met de paparazzi zagen flirten, zien we nu een sombere, grauwe vrouw. Een schim van de oude Sabia. Hopelijk weet Sabia snel een nieuwe weg in te slaan – en wie weet is haar manager de uitgelezen persoon om haar daarmee te helpen. Het gerucht gaat namelijk dat de relatie tussen Sabia en de dertig jaar oudere Ted Linow verder gaat dan alleen zakelijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten