Vader van Sabia haalt keihard uit naar zijn dochter

Mehmet Engizek heeft geen goed woord over voor Sabia. 

De vader van Sabia heeft keihard uitgehaald naar zijn eigen dochter. Mehmet Engizek uit felle kritiek op Sabia, meldt de Telegraaf:

“Voor de spotlights zou Sabia álles doen. En ik zeg dit met pijn in mijn hart, ze blijft wel mijn dochter”, vertelt Mehmet Engizek in het Duitse magazine Closer, dat morgen verschijnt.

Het botert al langer niet tussen Sabia en haar familie. Zo vertelde ze in interviews dat haar vader vroeger veel te veel dronk, en haar dan sloeg. Volgens een neef van Sabia is daar niets van waar: Mehmet Engizek is een vrome moslim, en zou geen druppel alcohol drinken. De familie van Sabia heeft alle banden met haar verbroken.

Ook Mehmet heeft al eerder te kennen gegeven dat hij zich schaamt voor de capriolen van zijn dochter, maar dat hij zó fel uithaalt, is nieuw. Volgens hem manipuleert en liegt Sabia wanneer het haar uitkomt. Dat sluit aan bij de uitspraken van familieleden van Rafael van der Vaart – diens oma en moeder hebben altijd gezegd dat Sabia’s zwangerschap compleet zou zijn verzonnen, iets waar een maand na de vermeende miskraam nog altijd geen duidelijkheid over is. Zowel vader Mehmet als de familie van Rafael menen dat Sabia over lijken gaat om aandacht te krijgen.

Sabia zelf houdt al wekenlang radiostilte, en laat niets van zich horen. Ook is het niet bekend of en wanneer ze nu eindelijk naar Amsterdam terugkeert. Ex-man Khalid Boulahrouz heeft daar een luxe appartement voor haar ingericht, maar Khalids nieuwe vriendin lijkt niet zo blij met Sabia’s komst. Deze week zal Sabia in een interview met het Duitse weekblad Gala eindelijk háár verhaal vertellen. Komt de waarheid dan toch boven tafel?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.