ISIS-aanhanger schiet agent neer

Een Amerikaanse moslim die naar eigen zeggen ISIS steunt heeft gisteravond een politieagent neergeschoten in het Amerikaanse Philadelphia.

Op ongelooflijke wijze overleefde de agent de aanval. De terrorist loste namelijk maar liefst elf schoten, waarvan 3 de agent raakten. Gelukkig werd hij echter in zijn arm geschoten, en niet in zijn hoofd of hart.

Toen de radicale moslim er van tussen probeerde te gaan was het de neergeschoten agent zelf die ingreep. Hij stond op, ging achter de terrorist aan, en schoot hem zelfs in zijn billen. Daarna werd de ISIS-fan gearresteerd door andere agenten die gekomen waren om de eerste agent te helpen.

Politiecommissaris Richard Ross legde naderhand uit dat de 30-jarige aanvaller zijn actie uitvoerde in naam van Allah, en van ISIS:

“Hij heeft bekend deze laffe aanslag te hebben uitgevoerd uit naam van de islam.”

Ook zei hij:

“Volgens de man verdedigt de politie wetten die in strijd zijn met de wet van Allah.”

En dat was dus waarom hij de agent probeerde te vermoorden.

Een andere topman van de politie voegde daar aan toe:

“Hij zei dat hij IS steunt, in Allah gelooft en dat dat de reden was om dit te doen.”

Ongelooflijk genoeg kwam de burgemeester van Philidelphia daarna op tv om te zetten dat hij en zijn medewerkers ervan overtuigd waren dat dit niets te maken had met “het zijn van moslim of het geloven in de islamitische religie.” Dat is natuurlijk pertinente onzin. Je kunt zeggen dat de terrorist er een verkeerde interpretatie van de Koran op nahoudt, maar niet dat dit niets te maken heeft met zijn religieuze denkbeelden.

Dat is op zijn minst gevaarlijk naïef en op zijn slechtst knettergek.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. V.K.

  -Laat de gekozen burgemeester dit dan maar eens duidelijk uitleggen, met one-liners bestuur je geen stad.

 2. Ruud562

  Politieke correctheid leidt tot naïviteit, tot dwaasheid en ondermijnt de normen en waarden van een democratie. Uiteindelijk zal de politieke correctheid de democratie om zeep helpen! Dus…..

 3. Seneca

  De schrijver van ‘Waarover men niet Spreekt’, de heer Wim van Rooy zegt o.a. het volgende: ‘toegeven aan overduidelijke leugens is meewerken aan het verspreiden van onheil. Wie meewerkt aan het liegen, verliest zijn moraliteit en daarmee zijn macht tot verzet tegen andere leugens. De macht tot zelfstandig denken kan op die manier zelfs helemaal gebroken worden. Een samenleving van op deze wijze ontmande deelnemers is makkelijk te controleren! Dat is precies wat we vandaag constateren met betrekking tot multiculturalisme en islam en de pertinente weigering om over die maatschappelijke aspecten de waarheid te ‘vinden’. Die nieuwe ideologie wordt de mensen, zoals het communisme destijds, immers opgedrongen. Die nieuwe ‘waarheid’ wordt hun elke dag via alle mogelijke kanalen door de strot geduwd tot niemand nog iets anders durft te vertellen en de leugenindustrie een samenlevingsprobleem van de eerste orde is geworden’.
  Ziedaar, in enkele zinnen wordt het falen van onze huidige maatschappij blootgelegd.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.