Magnifiek: zwangere vrouw maakt mooiste time-lapse video OOIT

Geen categoriejan 03 2016, 16:00
Zwangerschap: de gedachte alleen al vervult de meeste vrouwen met óf enorm veel hoop, of juist enorm veel angst. In sommige gevallen zelfs een beetje van allebei (mijn eigen vrouw kan daarover meepraten).
Geen wonder, natuurlijk. Aan de ene kant is het geweldig om als vrouw zwanger te zijn van een nieuw leven -- van je bloedeigen kind, die jouw genen en die van je partner in zich heeft -- maar aan de andere kant is het ook een enorme verantwoordelijkheid. Daar komt nog eens bij dat je lichaam razendsnel verandert. Je begint er slank aan, maar eindigt met een enorme buik, die je de hele dag in de weg zit.
Vaak begrijpen wij mannen helemaal niet wat daarbij komt kijken en welke impact dat heeft op onze vrouw.
Hoe dan ook, veel vrouwen delen foto's en video's van hun zwangerschap op Facebook in de hoop dat andere vrouwen daardoor geïnspireerd en bemoedigd worden. Op zich leuk, alleen wordt het soms wel wat veel. Op sommige dagen lijkt het wel alsof Facebook alleen maar uit foto's bestaat met iniminiemensjes in een dikke buik.
Gelukkig denken nieuwe ouders Adrian en Stephanie daar net zo over. Ze hebben weliswaar ook een video gemaakt, en die gedeeld, maar ze hebben dat op een manier gedaan die daadwerkelijk supermooi is.
Ze hebben namelijk een timelapse gemaakt van Stephanie's groeiende buik. Het resultaat is simpelweg schitterend. Dat geldt zeker voor het einde: het moment dat Stephanie een tweeling op de wereld zet.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten