Alan Rickman, alias “Professor Sneep” overleden

De Britse acteur Alan Rickman is overleden op 69-jarige leeftijd.

Alan Rickman, onder meer bekend van zijn rol als Severus Sneep in de Harry Potter-filmreeks, is overleden. Dat bevestigde zijn familie vandaag aan de BBC. De acteur leed al langere tijd aan kanker. Hij werd 69 jaar oud.

Naast zijn rol in Harry Potter, kennen we Alan Rickman ook van zijn rol in Robin Hood: Prince of Thieves en speelde hij een veelgeprezen rol in de romantische kerstfilm Love Actually. Hier een scene uit die film, waar Rickman samen met Rowan Atkinson te zien is


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.