Sabia keert al haar critici triomfantelijk de rug toe: "Gelukkig en gezond 2016!"

Sabia keert al haar critici triomfantelijk de rug toe: "Gelukkig en gezond 2016!"

Alhoewel ze tegenslag op tegenslag te verduren krijgt, is Sabia nog niet van plan om op te geven. Een nieuwe foto die op social media verscheen moet dat bewijzen.

Alhoewel de afgelopen maanden zeker niet makkelijk zijn geweest voor model en voormalig voetbalvrouw Sabia Engizek, laat de 37-jarige vrouw zich voorlopig nog niet kennen. Ze plaatste een nieuwe foto van haarzelf en haar kleine gezinnetje op Twitter, en liet daarmee weten nog lang niet verslagen te zijn:

Wel opvallend aan de foto is het feit dat Sabia met haar rug naar de camera toe zit. Waarom dat zo is blijft voorlopig gissen. Wil Sabia daarmee haar critici letterlijk laten zien dat ze hen de rug toekeert. Is het om de privacy van haar kinderen te beschermen? Of heeft het wellicht een ernstiger reden..? Van de week bleek uit foto's van een Duitse glossy namelijk dat Sabia de afgelopen tijd flink vermagerd is, en - zoals dat door hen omschreven werd - nog maar een schim van zichzelf zou zijn.

Maar hoe dan ook liet Sabia met deze foto aan iedereen merken dat ze - in tegenstelling tot berichten die anders beweren - haar kinderen niet aan het verliezen is aan haar ex-man. Daarom voegt ze ook nog even fijntjes de hashtag '#family' toe. Familie. Terwijl ze liefkozend de armen om Amaya en Daamik heenslaat.

Laten we voor dit gezinnetje hopen dat er betere tijden op komst zijn!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Sabia Boulahrouz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties