Sabia is bezig langzaam in elkaar te storten

Duits media luiden de noodklok, want met voormalig voetbalvrouw Sabia Engizek gaat het allesbehalve goed.

Na een roerig december horen we deze maand nog niet veel nieuws uit huize Engizek. Geen nieuws is niet per sé goed nieuws, want Sabia lijkt zich heel erg terug te trekken uit de bewoonde wereld en te leven als een kluizenaar. Het Duitse tijdschrift Bunte wist haar desalniettemin te spotte, en maakte deze verontrustende foto van haar:

sabiabunteSabia kijkt alsof ze er erg doorheen zit, en lijkt bovendien nogal wat vermagerd:

De gevallen voetbalvrouw, die een zwaar jaar achter de rug heeft, is inmiddels ’een schim van zichzelf’, oordeelt Bunte, dat een foto plaatste ter illustratie. ’Ze oogt zo breekbaar, moet men zich zorgen maken om Sabia?’, vraagt het Duitse blad zich openlijk af.

Zoals menigeen weet stortte vorige maand haar wereld in. Niet voor het eerst in haar leven kreeg het 37-jarige model een miskraam, waarna haar laatste contact met grote liefde Rafael van der Vaart verbroken was. Bovendien moest ze met lede ogen aanzien hoe haar kinderen het enorm naar hun zin hadden met vader Khalid, terwijl Sabia de dreunen van haar gebroken relatie, haar mislukte tv-carrière en de afwijzing van haar eigen vader nog moest verwerken…

Dat alles lijkt nu zijn tol te eisen van Sabia, die er zichtbaar steeds ongezonder gaat uitzien. Wij stellen dus dezelfde vraag als Bunte: moet men zich zorgen maken om Sabia?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.