Sylvie verovert Hollywood!

Sylvie Meis is klaar voor de Oscars!

De Nederlandse schone heeft al eersteklas tickets gekocht naar Los Angeles, een hotel geboekt, en zelfs geregeld dat ze bij een fondsenwerver kan zijn van Elton John, die Britse zanger. Ze zal weliswaar niet in de zaal zitten als de Oscars worden uitgedeeld, maar dat doet er niet toe: het evenement wordt omringd door allerlei sideshows die Sylvie in staat stellen om zichzelf in de kijker te spelen.

Sylvie is officieel in Hollywood op 28 februari (de dag van de Oscars) om een juwelenevenement van één van haar sponsoren te promoten. De werkelijke reden dat ze erbij is is natuurlijk dat ze hoopt dat ze contacten kan opdoen in Hollywood die haar carriere een flinke boost kunnen geven. Daar is ze ondertussen wel aan toe: ze wil niet alleen al langere tijd doorbreken in Amerika, maar ze kreeg onlangs ook een klapje te verwerken omdat haar Duitse show Stepping out van de buis werd gehaald.

Geen wonder dus dat ze bijzonder veel zin heeft in dit Amerikaanse avontuur en er zelfs vrolijk over post op Instagram:

En ach, als het haar niet lukt om een Amerikaanse opdracht binnen te halen is er niets verloren; ze vindt het immers heerlijk om naar dit soort evenementen te gaan en daar andere succesvolle mensen te ontmoeten. Wie weet, misschien komt ze binnenkort wel weer thuis met een nieuwe vriend!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.